Aion Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 U zemlji gde je DS prisluskivao i svog pokojnog premijera i druge neko uzima od nekog telefon? Gde vam je sad Zarko da napravi komisiju?Voleo bih da ovo pojasnis. Meni lici na jednu od dss-ovih nebuloza kojima su pinjeni mediji 2001-2003 godine.
Prospero Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 U zemlji gde je DS prisluskivao i svog pokojnog premijera i druge neko uzima od nekog telefon? Gde vam je sad Zarko da napravi komisiju?deda mićun je napunio 100 godina intelektualnog rada, nije baš otac ali je stric nacije, šta ga briga za trivijalnosti ^_^
fonTelefon Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Voleo bih da ovo pojasnis. Meni lici na jednu od dss-ovih nebuloza kojima su pinjeni mediji 2001-2003 godine.Jasno sam uputio na izjave Zarka, a ne Pospanka. Specijalni savetnik za bezbednost kakav savetnik takva i bezbednost. Da nije tuzno bilo bi smehotresno.
Aion Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Zarko negde izjavio da je DS prisluskivao Djindjica?
Alexenia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Bitno je da niko nije znao da je Radulovic kriminalac. Dacic, bogami, od nedavno bezi od banana kao djavo od krsta
Lezilebovich Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Da li je neko čitao ? (Stevan Dojčinović: "Šarić: Kako je balkanski kokainski kartel osvojio Evropu"; Samizdat B92, Beograd 2014)Ako je neko pomislio da je istraživačko novinarstvo udavljeno u ovoj radikalskoj čaši kisele vode, prevario se. Naš mlađi kolega Stevan Dojčinović potrošio je oko godinu dana marljivog rada (uz pomoć koleginica i kolega iz Centra za istraživačko novinarstvo Srbije – CINS) na slučaj Darka Šarića. Da se pominje neko bitan, verovatno B92 ne bi izdao knjigu ... Edited November 3, 2014 by Lezilebovich
Recommended Posts