Jump to content
IGNORED

Šarić - najsvetija srpska reč 21 veka


kapetanm

Šta mislite  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Čovek koji uređuje našu državu u zadnje vreme i tema za vikend brojeve štampe kad nema boljih naslova. Svud se provlači i čudi me da mu nije otvorena posebna tema.Pišite šta ko zna

Edited by kapetanm
Link to comment

Počeo je tako što je komšiji gastarbajteru pretrkeljisao kuću i ukrao auto? Da bi posle nekoliko obrta novca, vratio komšiji uloženo i kupio mu novi autoJel to beše Šarić ili neki drugi romansirani heroj sa vrelog pljevaljskog asfalta?

Link to comment

glasao za "malog ispred velikog" pošto bih iza stavio i 1 radulovića (vlasnik onih brodova za preno i organizator) i naravno, što reče boshoku, brana mićunovića.šarići su mahom prali tuđe pare kroz x firmi po srbiji.uostalom, kako ide izreka - sebriliti je kada ime postane veće od uloge koju lik igra. to je šarić, sebriliti, with a ring to it...

Link to comment
a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?
U kom smislu, da li nas je iznenadilo to što su Dačić sarađivali, ili što se otkrilo? Mene ovo prvo ne uopšte, a drugo pomalo.
Link to comment
a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?
Morao je Gljivica da se iskaze da ih nece dirati bez miga sa strane. Biznis iz Bisnis nista licno. Ni Boris nije otvorio temu bez Amera.
Link to comment

hm, i to zvuci logicnoevi, mislim na obani meni nije iznenadjenje sto su saradjivali.niti bi bilo iznenadjenje da se to ispostavi za nekog drugog iz tadasnje vlade. ni sadasnje, uostalom. najjace da su se pare prale kroz privatizacije bez veze na vrhu, i u srbiji i u cg. no to su vec opsta mjesta diskusije.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...