kapetanm Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Čovek koji uređuje našu državu u zadnje vreme i tema za vikend brojeve štampe kad nema boljih naslova. Svud se provlači i čudi me da mu nije otvorena posebna tema.Pišite šta ko zna Edited February 8, 2013 by kapetanm
levi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Počeo je tako što je komšiji gastarbajteru pretrkeljisao kuću i ukrao auto? Da bi posle nekoliko obrta novca, vratio komšiji uloženo i kupio mu novi autoJel to beše Šarić ili neki drugi romansirani heroj sa vrelog pljevaljskog asfalta?
boshoku Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 potpuno se apstrahuje brano micunovic, kao neupitni capo di tutti capi...
morgana Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?
Prospero Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 glasao za "malog ispred velikog" pošto bih iza stavio i 1 radulovića (vlasnik onih brodova za preno i organizator) i naravno, što reče boshoku, brana mićunovića.šarići su mahom prali tuđe pare kroz x firmi po srbiji.uostalom, kako ide izreka - sebriliti je kada ime postane veće od uloge koju lik igra. to je šarić, sebriliti, with a ring to it...
wall Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?Ako su valjali po pola tone kokaina ili čega već mislim da nema ko se ne može dovesti u vezu s njim...
levi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Vrlo je patrijarhalan.Treba li podsećati da mu je čukundeda ubio turskog agu
Prospero Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ...poklanjao telefone srpskim državnicima...
Dagmar Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?U kom smislu, da li nas je iznenadilo to što su Dačić sarađivali, ili što se otkrilo? Mene ovo prvo ne uopšte, a drugo pomalo.
mire Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 potpuno se apstrahuje brano micunovic, kao neupitni capo di tutti capi...shodno tome i dadoh glas
ficfiric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) .... Edited February 8, 2013 by ficfiric
fonTelefon Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 a jel vas iznenadilo povezivanje dacica sa saricem?Morao je Gljivica da se iskaze da ih nece dirati bez miga sa strane. Biznis iz Bisnis nista licno. Ni Boris nije otvorio temu bez Amera.
morgana Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 hm, i to zvuci logicnoevi, mislim na obani meni nije iznenadjenje sto su saradjivali.niti bi bilo iznenadjenje da se to ispostavi za nekog drugog iz tadasnje vlade. ni sadasnje, uostalom. najjace da su se pare prale kroz privatizacije bez veze na vrhu, i u srbiji i u cg. no to su vec opsta mjesta diskusije.
Recommended Posts