March 31Mar 31 45 minutes ago, x500 said:Pratim i podizem za ovaj - pusti samo 14:00 min pa 1 min ako te mrzi vise
April 2Apr 2 https://x.com/Robertdreco/status/2039692020919193845Na današnji dan 1992. - Dogodio se Masakr u Bijeljini. Ubistvo su počinili pripadnici Srpske dobrovoljačke garde. Ubijeno je 48 ljudi od toga 45 Bošnjaka. Među ubijenim civilima su bili i žene i deca. Nekoliko Srba koji su hteli zaustaviti masakr je takođe ubijeno.kaze covek da se ovaj i danas seta po beograduNBC NewsPhotographer seeks justice for victims of genocideRon Haviv spent seven years photographing the wars in Bosnia and Kosovo. Haviv's photographs of genocide have been used as evidence by the International War Crimes Tribunal. In an interview with NBC'sAl Jazeera BalkansJesmo li đuskali u ritmu mrvljenja ljudske lobanje?DJ Max, ili Srđan Golubović, za svoja zlodjela nije procesuiran, nego je po beogradskim klubovima zabavljao urbani svijet. Edited April 2Apr 2 by cedo
April 13Apr 13 Skoro 80 godina od Strajka radnika u industriji seceraNaravno, (kudos) nema strajka bez kompartijekao sto nema borbe niti rata bez Jasera Arafata!Kompartija (kudos) je organizovala kmetove&radnike protiv feudalaca&nemilosrdnih kapitalista a glavni likovi su bili Komesar iz Spanskog rata i Stari komparti sindikalacSve je to dovelo do Demokratske Revolucije 1954.(i onda je US srednja klasa dosla da surfuje na Pops-u, Queensu, Bowlzu&Kaisersu a neki bobami rade i makahu&waimeju)
April 18Apr 18 Nova.rsKo je bio Alija SirotanovićAlija Sirotanović - jedan od najpoznatijih rudara bivše Jugoslavije, junak socijalizma, poznat i po tome što se njegov lik 1987. našao na novčanici od 20.000 di
May 18May 18 2 hours ago, x500 said:Jutros sam baš pogledao ceo video:https://www.youtube.com/watch?v=fKHQudC6tv0Maltene mi suze krenule. Koji smo mi sunovrat doživeli! Gde smo živeli i kakvi ljudi su bili oko nas ...
May 20May 20 nesrecna sudbina Thomas Massie-ja u GOP izborimame inspirisala da iskopam imenjaka&prezimenjaka iz najveceg skandala u mom dunjalukuAfter a flurry of diplomatic maneuvering between Washington, D.C. and Honolulu, martial law was avoided. Instead, under pressure from the Navy, Territorial Governor Lawrence M. Judd commuted the 10-year sentences of the convicted killers to one hour, to be served in his office.Navodno su pili sampanjac…