Jump to content

Slusalice

Featured Replies

598SE.jpg

Sennheiser HD 598SE - stigle sa oglasa u DE u mint stanju. Da imaju originalnu kutiju, mogle bi u radnju. Švabo nije slagao u opisu, još je pored originalnih kablova ubacio i jedan aftermarket sa mikrofonom.

Ove su iz klase koja može da se utakne u telefon/laptop i uz malo EQ korekcija odvede u višesatnu uživanciju u cugu sa poznatom i nepoznatom muzikom. Saundstejž je veeelik, imidžing korektan, mnogo je detalja, ali nenapadno, ne ujedaju za uši tehnikalijama, nego imaju toplu, muzikalnu prezentaciju.

Od skoro imam i JCally jm12 dongle DAC flešovan u Fiio JA11 koji još malo zategne i uglača zvuk, ali ovim sluškama to nije potrebno.

• Replies 315
  • Views 43.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon petnaestak dana gustiranja utisak je - hell yeeaahh i pun pogodak za 40 EUR. Prvo, prodavac je pošteno napisao - sluške su u odličnom stanju i nema nikakvih tragova korištenja. Veoma su udobne i

• Uzeo sam pre dva meseca tzv. bone-conduction slušalice. Suština je da se ne stavljaju u ušni kanal i ne emituju zvuk na konvencionalan način, već to postižu vibracijom kostiju glavne i vilice.  I

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ja za nešto slično koristim bluetooth reciver/transmiter, preko njega puštam signal sa bilo kog uređaja koji ima 3.5mm jack   ima kineza na kp za smešne pare, isto to ima i na ali/temu za ev

Posted Images