Jump to content
IGNORED

Najbolji Yu filmovi


beatakeshi

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Ravanelli

    9

  • fikret selimbašić

    8

  • keitel

    4

  • beatakeshi

    3

tri i predstava hamleta u selu mrduša donja. verovatno nisu najbolji, ali tu me je najviše puklo oduševljenjetri je stvarno genijalan. priča nevino optuženog i nemoć gledaoca, pa beg kroz močvaru, preteći zvuk aviona sa domaćom north by north-west scenom i na kraju batin pogled dok idu svatovi.od raspada pa do danas - tilva roš Edited by Ravanelli
Link to comment

Od 91 na ovamo - Underground, Crna mačka beli mačor, Lepa sela lepo gore - mada sva tri ova filma dolaze kao posledica Yu kinematografije, i čak više njoj pripadaju. Od čisto post jugoslovenskih - Tilva roš, pre svega.Pre '91 - to je već mnogo teže.Meni lično - Rondo, Tajvanska kanasta, WR Misterije organizma, Kad budem mrtav i beo, Lisice, Tri, Sećaš li se Doli Bel, Ko to tamo peva - to su, ovako, najomiljeniji filmovi, kojih se odmah setim.

Link to comment
Crna mačka beli mačor, Lepa sela lepo gore
da, lepa sela su i posvećena yu kinematografijimada, crna mačka mi je totalno van svega. vrhunac emirovog šminkanja i maštovitosti koja tek nekoliko puta ode gde ne treba.
Link to comment

jel vam se svidela Klopka? ja sad pokusavam da se setim o cemu se radi u filmu, pa mi ne ide, a cini mi se da mi se dopao.ja bih na listu Kobnog dodao jos Balkanskog spijuna i Maratonce i to bi bilo to.

Link to comment
nikad cuo. sta ovo bese?
Fövenyóra, reditelj Szabolcs Tolnai. film inspirisan životom i delima Danila Kiša. odličan, otišao sa starim hard diskom :( sad ću ga potražiti da ga ponovo kupim.meni se dopala Klopka. moderna priča o čoveku koji se našao u bezizlaznoj situaciji i njegovoj okolini.
Link to comment

Život je lep, Tako se kalio čelik i ostali Žilnikovi (većina su TV filmovi ili dokumentarci, pa je bzv da ih ovde nabrajam), pa 100 mesta nema ništa, onda: Već viđeno, Jagode u grlu, Kad budem mrtav i beo, Sećaš li se Doli Bel, Otac na službenom putu, Čuvar plaže u zimskom periodu, Balkanski špijun, Ko to tamo peva (poslednja dva su previše rabljeni od šabana, ali su ipak sjajni filmovi), U raljama života.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...