Miljenko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Videcemo. Ja ocekujem da bude dobar. Jeste MLB sasvim druga prica, posto u Japanu nema previse power udaraca. Iwakuma se dokazao u kratkom vremenskom periodu, pa sto ne bi i on. Jedini minus mu je domaci teren, koji bas i ne pogoduje picerima.
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 To dodje tak' nekako logicno, ne?Mislim, ic ne znam coveka, ali svaki dan u posledjnih, koliko, metar, dva dana samo o njemu vesti.Te ostace u otadzbini za 8 milki po sezoni, te stigao je do Amerike, te svaki jebeni tim ga 'oce... Milki 155 za ugovor 4+3, plus obestecenje Rakuten Zlatnim Orlovima od 20 milki.Sta reci?Valja li to cemu?otisam u Yankeese, znaci nadamo se nicemu
teacher Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Čini mi se da na terenu u Bronksu najbolje prolaze pičeri sa dobrom fastball kontrolom, koji uz to imaju dobar changeup. Mislim, ne znam zašto je to tako, ali čim dođe neki mamojebač sa changeupom, znam da gosti pobeđuju. Takođe, CC je razvio odličan changeup i pre dve sezone je dominirao s njim.
Prospero Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 SportsNationVerified account@SportsNation Here's a look at Derek Jeter's dating diamond. pic.twitter.com/jB3lPsvhQk
stoutspectacledbold-head Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Da jebe CHC ko ih izmisli.Njihova polovina 4. trajala nemerljivo i za to vreme popili 9(!) komada ( Traut upuc'o GS ). Jelte, posto je startao ST, da neko otvori za '14.?Mislim, lako je otvoriti, ali valjalo bi da ima nekakvoga smisla i reda ( sto znaci da ne dolazim u obzir :D ).
freakns Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 znas... ima nas koji navijamo za Cubse :( sreca te smo u NL, inace bi i mi bili u Jetterovom dating diamondu...
stoutspectacledbold-head Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 znas... ima nas koji navijamo za Cubse :( Znam, zato sam i napisao. :P
stoutspectacledbold-head Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Kada oba tima izmene komplet postave, izgubim volje pratiti za dalje, da iznova 'vatam dje je ko.Upravo okoncan 7. na LAA - SF.Kejn bacao prva tri ininga, Viver jedan vise.Nekako mi promaklo da je Mors ( od miloste prozvan nesreca ) u Dzajantsima sada.Koliko se samo bio radovao onamad kada se bio vratio u svoj Sijetl.Dugo im je trajao.Danas imao walk i rbi double.Jucer pogledao prve dve trecine Sijetl - LAD ( vec tada bilo laganih 4 na prema nista ).Bacao Feliks u prva dva, dok je 'vamo Metingli menjao posle svakoga ininiga, a prvi je bio Vilson. Da ne ostane nezabelezeno: http://www.startribune.com/sports/248309121.html
Miljenko Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 I ja kao i svaki MLB zaludjenik, pogledam bar po jedan mec na dan. Ko ce docekati pocetak sezone. Uzivam da gledam kada piceri bacaju dobro, no ovo je jos uvek rana faza spring traininga, pa retko ko ostane duze u igri od 2-3 ininga.
Recommended Posts