Jump to content
IGNORED

MLB '13.

stoutspectacledbold-head

Recommended Posts

Posted

Strasburg poceo odlicno, no bez prave podrske. Onda je usledila serija startova, gde je bacao promenljivo, a napad cak i davao nesto.To se valjda vraca za proslu sezonu. Ostavljas top startera van ekipe u doigravanju. :isuse:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoutspectacledbold-head

25

• Miljenko

20

• Teixeira

14

• freakns

11

Posted
Strasburg poceo odlicno, no bez prave podrske. Onda je usledila serija startova, gde je bacao promenljivo, a napad cak i davao nesto.To se valjda vraca za proslu sezonu. Ostavljas top startera van ekipe u doigravanju. :isuse:
Tu jeste Dejvi poj'o gomno.
  • 2 weeks later...
Posted

Ispadanjem i Ouka, posten covek nema koga bodriti po finalima.Sinoc pogledao malo u SL i kupili me obadvojica, i Vaka i Kerso, dogurali do 6. ininga za, rekao bih, i manje od ure i pol i to ko od sale.Sta je posle bilo, pojma nemam, ali posto, nakon Friza, nije bilo vise zgoditaka, znaci da posle nije bilo nista vise. :D

Posted

Cardinalse sere za medalju, to je sve sto mogu da kazem. Ili su potpisali pakt sa nekim "tamo gore". Na prvom mecu se volsebno iscupali u 10. iningu. Sinoc dobili mec sa 2 hita. :isuse:Dodgersi imali 2. i 3. bazu bez auta i nista.Pomalo neocekivan mec u Bostonu, gde je takodje pao samo jedan poen.

• 3 weeks later...
Posted

Jebote, 3 za 9 godina - postajemo dinastija.

Posted
Jebote, 3 za 9 godina - postajemo dinastija.
sad sledi opet 100 godina ničega :fantom:
Posted

konacno su govna izgubila !uzasno je sto su druga govna uzela WS, ali bolje i oni nego St Louis

Posted

Boston postujem i ne smetaju mi. Drago mi je da Cardinalsi nisu uzeli WS. ^_^

Posted

Skinuo ( i pogledacu! ) sestu.Eto, cisto da ispostujem. :dry:

• 1 month later...
Posted

Ode Doc u penziju. Steta za one 2 sezone u fili, i dalje mi nije jasno kako barem do ws nismo stiglu tad.

Posted

Usput, Law je odmah izbacio tekst da voli Doca kao brata, ali da nije siguran Hall-of-Famer kao sto svi pricaju :)

Posted
Saint Louis uzima lagano sledeci world series.
Samo ako ti pomeris vreme drafta, da ne malerises :D
  • 1 month later...
Posted

Masahiro iz in da hauz...Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted
Masahiro iz in da hauz...Sent from my iPad using Tapatalk HD
To dodje tak' nekako logicno, ne?Mislim, ic ne znam coveka, ali svaki dan u posledjnih, koliko, metar, dva dana samo o njemu vesti.Te ostace u otadzbini za 8 milki po sezoni, te stigao je do Amerike, te svaki jebeni tim ga 'oce... Milki 155 za ugovor 4+3, plus obestecenje Rakuten Zlatnim Orlovima od 20 milki.Sta reci?Valja li to cemu?
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...