Jump to content
IGNORED

MLB '13.

stoutspectacledbold-head

Recommended Posts

Posted

u cetvrtak 5-0 vodjstvo, izgubimo 7-6u petak 2-0 posle 8 inninga, pa 3-2 za Giantse, nekako dobijemo 4-3juce 3-2 izgubimodanas 4-1 imali, 7-6 nakon 8, 1 out do poebde, zum homer i produzetci... i naravno, evo nam oma nabili 3 komadajebem ti i tim i posebno bullpen. da nemamo nijednog pitchera u bullpenu, pa za nepoverovati. onog Marmola pod hitno ne u triple A, vec u double A. koji kurac i gledam glupi baseball

• 2 weeks later...
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoutspectacledbold-head

25

• Miljenko

20

• Teixeira

14

• freakns

11

Posted

Korki Miler. :Hail:Sta god da Singrani uzima od dodataka redovnoj ishrani, vredi.Za 6 ininga i, cini mi se, 111 bacanja, 11K.Svaki put kada gledam Wash, oni odigraju negledljivo, a ono sto je pobac'o Rodrigez za nepuni 8. je necuveno.Mogao bi se covek lako navici na mogucnost da jednom nedeljno ( nedeljom ) ima mogucnost biranja sta da gleda sa sajta lige. :happy:

Posted (edited)

Cini mi se da si gledao dva najdosadnija tima.Divim se tvojoj izdrzljivosti. :lolol:

Edited by Miljenko
Posted
Cini mi se da si gledao dva najdosadnija tima.
Lako je tebi smijati se, Pit prvi 'vamo, Pit prvi 'namo... :DJesu kljakavi ( Wash ), al' su moji.
Divim se tvojoj izdrzljivosti. :lolol:
Nemas sanse.Nisi moj tip. :bee:
Posted

Sto se tice hokeja, ocekivano smo medju glavnim favoritima.Nakon kilavog starta, Pirati igraju odlicno. Koliko ce to da potraje, pitanje je. Ja bih bio zadovoljan sa sezonom preko 50%. :whistle:

Posted
Nakon kilavog starta, Pirati igraju odlicno. Koliko ce to da potraje, pitanje je. Ja bih bio zadovoljan sa sezonom preko 50%. :whistle:
I to jos Cutch ne igra nista za sad...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

pitanjce: jel neko koristi firstrow+stream torrent za gledanje utakmica, i ako "da" jel ima problem sa učitavanjem u zadnjih par dana?od subote neće da se konektuje ni na jednu utakmicu :(

Posted

Ja sam sinoć probao preko wiziwig-a... Dve su se učitale, ostalo nije...

Posted

najgori... bullpen... u istoriji!pa protiv nas se i Pujols opet kurci :isuse:

Posted

:lolol:Na to smo vec navikli od vas.Prosle subote, protiv Arizone, izlazi Samardzija na 3-1, nakon 2 walka. Preokret, izjednacenje na 4-4, u bottomu 7 ininga. Onda je usao Marmol... :rolf:

Posted
najgori... bullpen... u istoriji!pa protiv nas se i Pujols opet kurci :isuse:
:lol:
Posted
:lolol:Na to smo vec navikli od vas.Prosle subote, protiv Arizone, izlazi Samardzija na 3-1, nakon 2 walka. Preokret, izjednacenje na 4-4, u bottomu 7 ininga. Onda je usao Marmol... :rolf:
strahota... i to u sred serije od 5 pobeda!sto je najgore, napad igra iznad ocekivanja, a starteri su realno u gornjem delu lige. ali sve ti dzabe sa nasim bullpenom. kostali su nas vec dobrih 10 tekmi
Posted

Sijetl i CHW sinoć do 14. ininga 0:0 a onda u 14-om po 5 runova oba tima... :Hail: Završili 7:5 za CHW u 16. iningu!! Game time: 5:42 :fantom:

Posted
Sijetl i CHW sinoć do 14. ininga 0:0 a onda u 14-om po 5 runova oba tima... :Hail: Završili 7:5 za CHW u 16. iningu!! Game time: 5:42 :fantom:
Koliko je Hawk bio tuzan kad je Seager udario HR i srecan kad se tekma zavrsila :D
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...