Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013

Ros

pobednik AO 2013  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

negde sam citao da ako novak ostane prvi do kraja godine onda prestize nadala po broju nedelja na 1. mestu..

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

24

• renne

16

• Garnirung

12

• keitel

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
koja 3 od 4 najveca? OI su 750 ranking poena.
Jebem li ga, možda nisu u poenima, ali su OI važnije od Mastersa, barem po motivaciji za igranje, pa samim tim i za osvajanje.Nisam se striktno bavio matematikom, pošto nije toliko bitno, samo htedoh reći da poraz može da promeni dinamiku izmedju njih dvojice, ne u smislu da će Novak da se sasere, već da Škot može da poludi.A nije Endi baš toliko loš na šljaci.
Posted
negde sam citao da ako novak ostane prvi do kraja godine onda prestize nadala po broju nedelja na 1. mestu..
Trebalo bi da je takoNadal za sad ima 102 nedelje, a Novak 65 nedelja na no.1.
Posted

Azarenka je previše dobra u defanzivi, sa velikim reachom, da bi Li mogla da odigra to što hoće. Za Viku joj treba ili veća snaga kod vinera, da ne mora da veže 3-4 takva udarca da bi zaradila poen, ili mora da odigra hirurški precizno, al za to joj treba konzistentnost.Lako je da se bude pametan posle meča, ali mora malo da nauči da oseti momenat kad treba da se prešalta malo na pušeraj, jednostavno kad ne ulaze viner udarci, daj šansu i protivniku da zajebe.

Posted
Ako ostane prvi do oktobra, tako nešto.
Posted

In other news, petnaestogodišnja Anja Konjuh iz Dubrovnika uzela duplu krunu u konkurenciji juniora. Što se naših predstavnika tiče, Milojević je povrdio da ne zaslužuje prvo mjesto u toj konkurenciji jer je do njega došao eksploatacijom manjih turnira. Brajeni su u dublu uzeli šesti australijski open, trinaesti slem ukupno.

Posted

citam, slusam komentare i analize pred sutrasnji mec i malo me plasi to sto bukvalno svi strucnjaci predvidjaju novakovu pobedu , izbaksuzirace ga mamlazi ;)

Posted

9:30Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2