189- Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 negde sam citao da ako novak ostane prvi do kraja godine onda prestize nadala po broju nedelja na 1. mestu..
Garnirung Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 koja 3 od 4 najveca? OI su 750 ranking poena. Jebem li ga, možda nisu u poenima, ali su OI važnije od Mastersa, barem po motivaciji za igranje, pa samim tim i za osvajanje.Nisam se striktno bavio matematikom, pošto nije toliko bitno, samo htedoh reći da poraz može da promeni dinamiku izmedju njih dvojice, ne u smislu da će Novak da se sasere, već da Škot može da poludi.A nije Endi baš toliko loš na šljaci.
Tinman Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 negde sam citao da ako novak ostane prvi do kraja godine onda prestize nadala po broju nedelja na 1. mestu..Trebalo bi da je takoNadal za sad ima 102 nedelje, a Novak 65 nedelja na no.1.
Garnirung Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Azarenka je previše dobra u defanzivi, sa velikim reachom, da bi Li mogla da odigra to što hoće. Za Viku joj treba ili veća snaga kod vinera, da ne mora da veže 3-4 takva udarca da bi zaradila poen, ili mora da odigra hirurški precizno, al za to joj treba konzistentnost.Lako je da se bude pametan posle meča, ali mora malo da nauči da oseti momenat kad treba da se prešalta malo na pušeraj, jednostavno kad ne ulaze viner udarci, daj šansu i protivniku da zajebe.
Time Crisis Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 negde sam citao da ako novak ostane prvi do kraja godine onda prestize nadala po broju nedelja na 1. mestu..Ako ostane prvi do oktobra, tako nešto.
keitel Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 In other news, petnaestogodišnja Anja Konjuh iz Dubrovnika uzela duplu krunu u konkurenciji juniora. Što se naših predstavnika tiče, Milojević je povrdio da ne zaslužuje prvo mjesto u toj konkurenciji jer je do njega došao eksploatacijom manjih turnira. Brajeni su u dublu uzeli šesti australijski open, trinaesti slem ukupno.
Čutura Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 citam, slusam komentare i analize pred sutrasnji mec i malo me plasi to sto bukvalno svi strucnjaci predvidjaju novakovu pobedu , izbaksuzirace ga mamlazi ;)
duda Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 briti su carevi, zbilja ali i nemilosrdni How a falling feather broke Andy Murray's momentum in Australian Open final
bergasa19 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 (edited) Aussie Assessments Edited January 30, 2013 by bergasa19
Recommended Posts