Jean-Luc Picard Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pa ni ostali nisu bog zna šta pokazaliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Matori je vrhunskoj formi.
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pa ni ostali nisu bog zna šta pokazaliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Rekoh već da nisam gledao, sa izuzetkom Federera juče, koji je djelovao impresivno. Ako sudimo na osnovu rezultata, Berdih se recimo prošetao do četvrtfinala.slažem se sa ostatkom , samo bih izdvojila uso 2007, tu je bila sjajna forma, ali klinac, usro se u finalu ko grlica :DU pravu si. Nisam pisao iz glave, nego sam potražio statse na netu. 2007 je bila dosta davno, ali iz ostalog ipak može da se izvuče neki patern.
renne Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Matori je vrhunskoj formi.Nije ni imao pravog protivnika do sadaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Nije ni imao pravog protivnika do sada nije tomiK bio loš uopšte, ali penzostm ga je sredio hirurškom preciznošću.i da, bilo je impresivnocenim da makitm finala videti neće
duda Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dNoNPZq6bBA
Mil@n Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Poenčina je sam vrh tenisa kao igre.A jedini ko je blesav je Đoko, ako ništa ne uradi.... :D
Ros Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 evo ga jedan analiticar sa B92 komentara: Ako Nole bude igrao ovako defanzivan tenis protiv Mareja u finalu, mislim da neće biti dobro. I bekend i forhend su nekako mekani, jeste da su sa spinom, i da će biti ova igra sasvim dovoljna za Ferera, ali Marej imam neki predosećaj da će igrati ultra agresivno , sa ravnim udarcima, i da je naučio lekciju sa finala US Opena kad je povukao ručnu u trećem i četvrtom setu , i da će igrati kao prva dva seta, napadaće raketama Novakov drugi servis i lagano će stizati ove Novakove precizne udarce ali prilično bez oštrine, i praviće mnogo vinera što će odlučiti meč .ides?!
Ros Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 nikola milojevic usao u cetvrtfinale kod juniora
Mil@n Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Hm, zakleo bi se da sam negde pročitao da je neki junior postao najbolji na svetu. Kako ovaj naš to više nije, a kontam da je bio + stigao do finala?
Ros Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Hm, zakleo bi se da sam negde pročitao da je neki junior postao najbolji na svetu. Kako ovaj naš to više nije, a kontam da je bio + stigao do finala? milojevic je ovde prvi nosilac.
Tinman Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Hm, zakleo bi se da sam negde pročitao da je neki junior postao najbolji na svetu. Kako ovaj naš to više nije, a kontam da je bio + stigao do finala?Moguce da si citao clanak o Laslu Djereu koji je u decembru osvojio "Orange Bowl", a koji je bio 4. nosilac na juniorskom AO i ispao u prvom kolu.Milojevic je prvi nosilac
sancho Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ferer - DjokovicOcekujem da Djokovic dobije bez vece muke, ma koliko gotivio ferera. Ubice ga riternom, jer je fererov servis slabasan na ovom turniru. Preduslov je da Djokovicev servis ne bude onako traljav kao protiv Vavrinke recimo.Federer - MarejUvek se zajebem kad potcenim Federera, mada sad stvarno dajem Mareju mnogo vece sanse.
Recommended Posts