Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013

Ros

pobednik AO 2013  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

vidim (a ne gledam :D ) penzostm očas posla do setaajd' da odbijemo junioru taj prvi gem na neiskustvo, da vidimo može li set da otkine ed.nikakve neizvesnosti u meču rao-koli, a očekivalo se da bude

Edited by duda
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

24

• renne

16

• Garnirung

12

• keitel

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam znao da je Tomik toliko kreten... A i babo mu izgleda...

Posted

koliko god da je kreten, još uvek je bolji od baba za dva koplja

Posted

Ima vremena. No dobro, eto prilike da se "navija" za Federera.

Posted

Sutra Tipsa oko 4, Ana u 9 a Nole posle nje

Posted
Nisam znao da je Tomik toliko kreten... A i babo mu izgleda...
Sta je uradio? Gledao sam jednim okom i sa 30% paznje i stekao utisak da je bio bas dobar mec.
Posted
Sta je uradio? Gledao sam jednim okom i sa 30% paznje i stekao utisak da je bio bas dobar mec.
Nista sto se tice igre nego kao osoba... Kaznjen zbog napustanja terena, pretio novinaru, odbio da trenira sa Hjuitom, hapsen, uslovno kaznjen izacen iz reprezentacije...
Posted

Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.

Posted
Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.
Bas tako.
Posted
+1
Posted
Nista sto se tice igre nego kao osoba... Kaznjen zbog napustanja terena, pretio novinaru, odbio da trenira sa Hjuitom, hapsen, uslovno kaznjen izacen iz reprezentacije...
ne izgleda ;)
Posted

Đoković nikada nije osvojio gren slem, kada je u prvoj nedelji odigrao maratonski meč (Sepi, Troicki, Rohus, Štepanek). Mislim da će tako biti i ovoga puta, ne zbog tradicije, nego zbog pokazatelja forme u kojoj se nalazi.

Posted

Pa ni ostali nisu bog zna šta pokazaliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
Đoković nikada nije osvojio gren slem, kada je u prvoj nedelji odigrao maratonski meč (Sepi, Troicki, Rohus, Štepanek). Mislim da će tako biti i ovoga puta, ne zbog tradicije, nego zbog pokazatelja forme u kojoj se nalazi.
slažem se sa ostatkom , samo bih izdvojila uso 2007, tu je bila sjajna forma, ali klinac, usro se u finalu ko grlica :D