duda Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) vidim (a ne gledam :D ) penzostm očas posla do setaajd' da odbijemo junioru taj prvi gem na neiskustvo, da vidimo može li set da otkine ed.nikakve neizvesnosti u meču rao-koli, a očekivalo se da bude Edited January 19, 2013 by duda
wall Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nisam znao da je Tomik toliko kreten... A i babo mu izgleda...
duda Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 koliko god da je kreten, još uvek je bolji od baba za dva koplja
wall Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ima vremena. No dobro, eto prilike da se "navija" za Federera.
keitel Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 nije povredjen, ja nisam gledao al' tignor jeste :)http://www.tennis.co...0/#.UPpdIh072yo Izgleda da je taktika sa kratkim slajsevima imala uspjeha, to je uvijek šansa protiv Delpa.
kralj Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nisam znao da je Tomik toliko kreten... A i babo mu izgleda...Sta je uradio? Gledao sam jednim okom i sa 30% paznje i stekao utisak da je bio bas dobar mec.
wall Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sta je uradio? Gledao sam jednim okom i sa 30% paznje i stekao utisak da je bio bas dobar mec.Nista sto se tice igre nego kao osoba... Kaznjen zbog napustanja terena, pretio novinaru, odbio da trenira sa Hjuitom, hapsen, uslovno kaznjen izacen iz reprezentacije...
James Marshall Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.
wall Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.Bas tako.
renne Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.+1
mlatko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nista sto se tice igre nego kao osoba... Kaznjen zbog napustanja terena, pretio novinaru, odbio da trenira sa Hjuitom, hapsen, uslovno kaznjen izacen iz reprezentacije... Jedan od rijetkih protiv kog navijam za Federera. Izgleda kao šabančina neopjevana.ne izgleda ;)
keitel Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Đoković nikada nije osvojio gren slem, kada je u prvoj nedelji odigrao maratonski meč (Sepi, Troicki, Rohus, Štepanek). Mislim da će tako biti i ovoga puta, ne zbog tradicije, nego zbog pokazatelja forme u kojoj se nalazi.
renne Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pa ni ostali nisu bog zna šta pokazaliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Đoković nikada nije osvojio gren slem, kada je u prvoj nedelji odigrao maratonski meč (Sepi, Troicki, Rohus, Štepanek). Mislim da će tako biti i ovoga puta, ne zbog tradicije, nego zbog pokazatelja forme u kojoj se nalazi.slažem se sa ostatkom , samo bih izdvojila uso 2007, tu je bila sjajna forma, ali klinac, usro se u finalu ko grlica :D
Recommended Posts