duda Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 sutra nole-harison poslednji meč na rl, ana-y.j.chan poslednji na mc, jelena-m.j.koehler (nikad čula ni za njenu ni za aninu protivnicu) treći na kortu 2 a iza nje janko-lacko na istom terenu.vesna-bartoli treći meč na kortu 3 , verovatno je tu kraj za vesnu, ostali bi trebalo da prođu bez neke drame.
koksy Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 sad videh pul i moram da konstatujem da je draganče, za sada, polovično ubo.
duda Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7hfTDuISM4U
Mil@n Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Ne kažem da nije odvratan, ali da te na set loptu tako očigledno pokradu, ne znam kako bih se ponašao. Ljudski je ispizdeti sa vremena na vreme, pogotovu što ne znamo šta je prethodilo situaciji, možda se to 5 puta ponavljalo, sudeći po onome što je pričao izgleda da jeste. Da je neki naš, svi bismo "tako je, tako je, jebi sudiji kevu". :) Edited January 17, 2013 by Glas RazumaN
sancho Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 nije ocigledna kradja, samo tako deluje. Pogledaj usproeni snimak. Juce sam na snimku bio ubedjen da je linija, sad vec ne znam
Indy Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Vau, Kimiko pobedjuje sa 42 godinice... Pravi istoriju (bila je najstarija ikad koja je prosla u 2. krug, evo je u trecem). (EDIT. Igrace sledece s pobednicom meca Jovanovski - Safarova).TomiK na mukama... Edited January 17, 2013 by Indy
Garnirung Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Iako je Šahar raspad već neko vreme, Kimiko je stvarno carica.Šteta za Berankisa što ide na Mareja, izgleda se momak konačno sastavio sa svojim talentom.
mlatko Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 JJ-Ana i Tipsa-Beneteau u po noći (oko 02:30) a Nole-Stepanek nešto kasnije (04:30) Verovatno će večernji meč na tom centralnom terenu Ferrer-Bagdatis biti interesantniji... ako ne i spektakularniji. A pre njega Šarapova brani 4-3 skor protiv mlađe sestre Williams
Jean-Luc Picard Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Venus je u stvari starija sestra, iako je po uspesima mlađa.Ferrer Bagdatis je tipičan meč koji će biti zanimljiv, lep za gledanje i u kom apsolutno nema nikakve sumnje u krajnji ishod.
mlatko Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 negde mi se učinilo da sam video broj 1984 pored njenog imena
duda Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ja isto kada sam pročitala mlatkov post zbunila se, kao kad se pre maša sastaje sa serenomšto se tiče venus, mislim da će je maša rutinirati
Recommended Posts