Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013

Ros

pobednik AO 2013  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

24

• renne

16

• Garnirung

12

• keitel

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sutra nole-harison poslednji meč na rl, ana-y.j.chan poslednji na mc, jelena-m.j.koehler (nikad čula ni za njenu ni za aninu protivnicu) treći na kortu 2 a iza nje janko-lacko na istom terenu.vesna-bartoli treći meč na kortu 3 , verovatno je tu kraj za vesnu, ostali bi trebalo da prođu bez neke drame.

Posted
:lolol: sad videh pul i moram da konstatujem da je draganče, za sada, polovično ubo.
Posted (edited)

Ne kažem da nije odvratan, ali da te na set loptu tako očigledno pokradu, ne znam kako bih se ponašao. Ljudski je ispizdeti sa vremena na vreme, pogotovu što ne znamo šta je prethodilo situaciji, možda se to 5 puta ponavljalo, sudeći po onome što je pričao izgleda da jeste. Da je neki naš, svi bismo "tako je, tako je, jebi sudiji kevu". :)

Edited by Glas RazumaN
Posted

nije ocigledna kradja, samo tako deluje. Pogledaj usproeni snimak. Juce sam na snimku bio ubedjen da je linija, sad vec ne znam

Posted (edited)
Vau, Kimiko pobedjuje sa 42 godinice... kralj.gif
Pravi istoriju (bila je najstarija ikad koja je prosla u 2. krug, evo je u trecem). (EDIT. Igrace sledece s pobednicom meca Jovanovski - Safarova).TomiK na mukama... Edited by Indy
Posted

Iako je Šahar raspad već neko vreme, Kimiko je stvarno carica.Šteta za Berankisa što ide na Mareja, izgleda se momak konačno sastavio sa svojim talentom.

Posted

JJ-Ana i Tipsa-Beneteau u po noći (oko 02:30) a Nole-Stepanek nešto kasnije (04:30) Verovatno će večernji meč na tom centralnom terenu Ferrer-Bagdatis biti interesantniji... ako ne i spektakularniji. A pre njega Šarapova brani 4-3 skor protiv mlađe sestre Williams

Posted

Venus je u stvari starija sestra, iako je po uspesima mlađa.Ferrer Bagdatis je tipičan meč koji će biti zanimljiv, lep za gledanje i u kom apsolutno nema nikakve sumnje u krajnji ishod.

Posted

negde mi se učinilo da sam video broj 1984 pored njenog imena

Posted

ja isto kada sam pročitala mlatkov post zbunila se, kao kad se pre maša sastaje sa serenomšto se tiče venus, mislim da će je maša rutinirati