keitel Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Tomik: "Will be interesting if we meet" za eventualni meč sa Fedom u 3. kolu ^_^Što bi rekao Džoni Bravo, "yeah, and pigs can fly" :piggy:Isprašiće ga matori. Ne znam, upravo je uzeo prvu titulu. Popravio je servis, ima tu bekhend paralelu za koju u novije vrijeme kažu da pravi razliku između vrhunskih i dobrih igrača. Ima i drskost, a to je ono što nedostaje gomili njih od petog mjesta nadalje.
duda Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) slažem se za tomiKa, popravio se dosta.u tom eventualnom meču, veća mi je nepoznanica federer, njemu se nikad ne zna kada će da zaigra perfektnoed. Ja glasao za Anu, to je kontam još bolja fora.pa jeste i to šašavo, ali daleko bi to manje iznenađenje bilo od ovoga za tipsu.ako se zna da je ana već jednom osvojila gs, ako su ga u skorašnje vreme osvajale 1 skjavone, stosur, li , pa jasno je da je kod žena sve moguće.sa druge strane, u muškoj konkurenciji već 100 god jedni te isti (zapravo trojica) osvajaju sve, dvojica se još samo umešala i to sa po jednim gs. a i ta dvojica su vrhunski, nisu neki tipa stosur i skjavone Edited January 12, 2013 by duda
Jean-Luc Picard Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) aj' nek' se javi car koji je glasao za janka da osvaja :D :D Edited January 13, 2013 by Jean-Luc Picard
Garnirung Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ne znam, upravo je uzeo prvu titulu. Popravio je servis, ima tu bekhend paralelu za koju u novije vrijeme kažu da pravi razliku između vrhunskih i dobrih igrača. Ima i drskost, a to je ono što nedostaje gomili njih od petog mjesta nadalje. Dobro, loptica je okrugla i tako to, ali još uvek nisam uveren da on može da ugrozi većinu od top 10 igrača.Fedu bi trebalo da zakaže servis, da bi Bernard dobio odgovarajuću priliku.S obzirom na raspored Rodžera (samo 14 turnira je isplanirao, negde pročitah), fokus će izgleda biti isključivo na slemovima, a davno beše kad je ispao pre četvrtfinala.
duda Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 lepo, lepo, janko napreduje na polu, jmdp nema šanski pored njega, fed takođe, a makitm mu beži za samo jedan glasok, videćemo već kol'ko sutra :D
189- Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ne svidja mi se da gde god da citam svugde novaka olako favorizuju kao da je bg open a ne gs
duda Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) ni meni, ali je potpuno razumljivo ovo.ao je idealna podloga za novaka, to svi koji iole prate tenis, znajukul, o meču tipsa-đubro This match may generate the most raw high-voltage energy Melbourne has seen since AC/DC rocked Rod Laver Arena.The 31-year-old is playing his 17th Open, but he’s only three years older than Tipsarevic. And although the pressure is on the tattooed Dostoevski devotee, this isn’t Tipsy’s first trip to a major pressure-cooker. Edited January 13, 2013 by duda
gone fishing Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 nije bitna samo podloga već i temp. odn. raspored koji će imati, ne bih rekao da je ao djokeru više leži od uso, samo mu se tako potrefilo da je tu uzeo 3 titule a na uso 2 puta nesrećno izgubio finale, prošle god. je u zemlji kengura za dlaku izbegao poraz od smareja u 1/2 finalu i onda u borbi inadžija u finalu nekako dobio rafaborga
duda Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 i sam novak je onomad (kad još nije imao niti 1 gs trofej) rekao da će on najverovatnije najpre da osvoji ao.naravno da su razni uslovi bitni, ali je ipak najbitnija podloga.
keitel Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Niko da pomene da Zimonjić drugu nedelju zaredom izvlači Lodru u prvom kolu, zanimljivo.
189- Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 pa mnogo mu je lakse na ao jer na turnir dolazi odmoran dok na uso ide poprilicno umoran posle tona mastersa i 2 gs zaredom...
Garnirung Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ni meni, ali je potpuno razumljivo ovo.I razumljivo i logično. Jeste da je vrsta pritiska, al jbg, trostruki osvajač, prvi na listi, 1 od favorita nije tu, to mu sleduje čak i da je u nekoj krš formi.
Recommended Posts