Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam verovala da ću doživeti, ali Ana igra, a Novak stoji, ili pravi početničke greške. Sam o on je kriv što će se igrati treći set :isuse:

Posted

isto je (ne)radio Tomić. morali su da se obuzdaju (a to nije lako) jer sa druge strane je i dama

Posted

ajd' dobro je, prođoše.imaće oboje šansu da još malo vežbaju pred ao.pošto igraju tek u petak, računam da će i nole do tada da se opasulji.verovatno je jet lag u pitanju, on je tek pre 3 dana stigao u a

Posted
isto je (ne)radio Tomić. morali su da se obuzdaju (a to nije lako) jer sa druge strane je i dama
kada su pre par godina naši (nole i jelena) igrali finale sa uso, mardi fiš je bio daleko od kavaljera.ubio je jelenu što servisima što ostalim udarcima
Posted (edited)

pa dobro, za mardija se zna da je saban.edit: s ovim ne kazem da tomic nije..

Edited by 189-
Posted

Tomić je dosta popravio servis u of-sezoni. Novak uvijek igra pasivno u egzibicijama i mečevima koji nisu od značaja, nekad pomislim da mu je to prirodno stanje, a agresija mu dolazi pod moranje.

Posted
viktor nikako iz bunara
Nešto mi se čini da smo od Viktora već videli maksimum, nadam se da grešim :)
Posted
Nešto mi se čini da smo od Viktora već videli maksimum, nadam se da grešim :)
Btw:
Sergiy Stakhovsky@Stako_tennis Dear fans its a great shame but there will be no ATP tournament in Belgrade....this week will be empty..and I hope it's only this year..
Posted (edited)

Mislim da je taj turnir bas pravi dokaz da je kod nas sportska kultura na vrlo bednom nivou. Jedino sto publiku zanima je da neki nas covek bude prvi u necemu, makar to bilo pljuvanje u dalj, ali sam taj sport, kao u ovom slucaju tenis, u stvari zanima vrlo mali broj ljudi.Naravno i sam turnir nije bio na nekom nivou, nisu dolazili vrhunski igraci, ali je istovremeno dokaz da ljudi prate tenis zbog djokovica i kad se on sutra povuce tada ce i popularnost tenisa nestati.

Edited by sancho
Posted

Pa dobro, pitanje je i koliko bi ljudi pratilo npr. naš fudbal da je oduvek bio na nivou na kojem je danas? Ili košarku da samo na niou Engleske? :)

Posted
Mislim da je taj turnir bas pravi dokaz da je kod nas sportska kultura na vrlo bednom nivou. Jedino sto publiku zanima je da neki nas covek bude prvi u necemu, makar to bilo pljuvanje u dalj, ali sam taj sport, kao u ovom slucaju tenis, u stvari zanima vrlo mali broj ljudi.Naravno i sam turnir nije bio na nekom nivou, nisu dolazili vrhunski igraci, ali je istovremeno dokaz da ljudi prate tenis zbog djokovica i kad se on sutra povuce tada ce i popularnost tenisa nestati.
Slažem se. Turnir je bio najlošiji prošle godine i što se tiče igračkog sastava i što se tiče publike koja je došla da gleda, tako da ne vjerujem da će nekome suviše nedostajati.