eumeswil Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) A mlada gospodjica je Lerijeva... cerka? https://www.google.c...iw=1366&bih=653Ne liči mi na nju. Edited March 11, 2013 by miki.bg
duda Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dobar meč igraju sepi i gulbisizgleda da će da pobedi siroti mali bogatašako, sviđa mi se on, baš, a i nizutm je. a i još, volela bih da gledam kako će da počisti nadala
duda Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to mu može biti minusuh, ne mogu da dočekam taj meč protiv gulbisa. nadam se da me mladi ludak neće razočarati
sancho Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ne staje gulbis, ja sve nesto ocekujem da padne, odigrao je mnogo meceva u zadnje dve nedelje, a nije navikao na to. Imao je par meceva gde se bas provukao.ja bih rekao da nadalu savrseno odgovara da propusti mec na betonu. Nesto ocekujem da dobije gulbisa bez vecih problema.
duda Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja bih rekao da nadalu savrseno odgovara da propusti mec na betonu. Nesto ocekujem da dobije gulbisa bez vecih problema.pa ima istine u tome da je rafi odmor, posebno na betonu, samo plus, ali nikad nije dobra velika pauza u toku turnirai ja očekujem da dobije rafa, na njegovoj strani je iskustvo, mentalitet, glava generalno,ali gulbis ima sve (teoretski) da na betonu otrese rafu momačkie sad, to je teorija, praksa nema veze sa timto kao ono kad je nole trebalo da prvi put igra sa gulbisom (oficijelno)pa su ga novinari smarali da li je istina da ga na treningu nikada nije dobio.nole je rekao da je to tačno, ali i to da je pravi meč nešto sasvim drugotako i ovo sa rafom, zna se ko je tu šampionipak, računam da će mali bogataš da bude dodatno napaljen
Time Crisis Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ne verujem da može biti plus, odigrao je samo jedan meč do sada, sigurno da bi mu više koristilo uigravanje nego odmor. Gulbis će imati šansu, ali ipak zavisi pre svega od Nadala kako će odigrati.
sancho Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) Sjebace ga rafa mentalno, ucice mu u glavu.Gublis je cesto ima bar jedan raspad u sred meca, cak i u ovoj pobednickoj seriji, mislim da to Nadal ne prasta.Nego neverovatno je kako se Simon provlaci u ove prve dve runde, igra pravi wta, mislim da je osojio vise gemova na proitivnikov servis ukupno. Cini se da ce ga Anderson unezveriti. Edited March 12, 2013 by sancho
Jean-Luc Picard Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Anderson igra sjajno u poslednje vreme. Ponadah se da će se tu bukmejkeri malo zajebati ali ništa od toga. Veliki favorit Anderson po njima, s čime se apsolutno slažem.
Time Crisis Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Sjebace ga rafa mentalno, ucice mu u glavu.Gublis je cesto ima bar jedan raspad u sred meca, cak i u ovoj pobednickoj seriji, mislim da to Nadal ne prasta.Upravo je Nadal imao raspad protiv Harisona, kad je jedva dobio praktično dobijen prvi set. Videćemo, biće zanimljivo :)
Pantelija jr Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 'Nachi, Nadal-Gulbis sjutra vece, a? Nuto dileme za koga navijati! Gulbis mi je i inace simpatican, i navijao bih za njega kao za ispodpsa, a s druge strane volio bih da vidim i QF Nadal-Fed. Inace, vjerujem da prolazi Nadalina, na glavu
Cash Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ana :rolf: :rolf:pemzija™ timeKakva bre pemzija devojka je 17.teniserka sveta, sta bi ti hteo :D
eumeswil Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) ^ Vrlo realan komentar sa tim avatarom. :DAl' stvarno, šta se desilo sa igračicom iz 2006 - 2008... Edited March 12, 2013 by miki.bg
gone fishing Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 postala je slavna, dobila 10 milki $ od sponzora za 1 mesto na wta listi, proglašavana 2 puta zaredom za najsegsi teniserku, našla se u raljama medija koji su je zasipali komplimentima, jer se sviđala njegovom veličanstvu gledaocima/čitaocima, teško je nakon toga ostati fokusiran na vrhunski sport
Recommended Posts