Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2013

Featured Replies

Ja sam ostao budan da odgledam Anu i Tejlor. Vrlo zanimljiva klinka.Od svih tih klinki iz ovog američkog talasa još nisam gledao Keys.Prvi put sam je gledao, tako da ne znam da li joj servis-volej igra prirodna ili je to forsirala specijalno zbog Ane, ali izgleda mi kaoda joj leži prirodno, tako da verujem da tako i inače igra. Eksplozivna, sa dobrim servisom, jako dobri voleji za nekog ko ima 16 godina.Naravno, kolje je malo težina, jer ima 5-6 kila viška, što joj verovatno ne smeta u juniorskoj kokurenciji, ali to će morati da stešeza ozbiljniji tenis. I mora da poradi na strpljivoj igri u razmenama, tu se vidi da je klinka i da brza.Plus je i što se vidi da razmišlja u toku igre i što je levoruka, što je uvek zgodno kad se većinom igra protiv dešnjakinja.Biće ona relativno brzo u prvih 100.Od Janka nisam ništa očekivao, pogotovu sa ovakvom formom, a protiv Gulbisa koji je izgleda rešio da malo i igra tenis

• Replies 2.3k
  • Views 158.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Evgeny+Donskoy+2011+French+Open+ATP+WTA+Headshots+wk7kz-ILSP8l.jpg :0.6:
  • Author

Izgubi mari prvi set, od 1:5, do 5:5, i na kraju 5:7Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Uze Mareju set Donskoj. Vodio 5:1, pa se Marej vratio na 5:5 i onda ipak Donskoj dobija 7:5.

Pa kad Rus samara lopticu kao junior ™

To već ne bih znao :)

posto niko ne spominje, tek da ne ostane ne zapazeno da je Bozoljac danas uzeo malo jaci fjucers (15K) u Francuskoj.

Kao i Aleksandra Krunic turnir 25k

Novak se malo opustio

Novak nepotrebno zakomplikovao sebi život, ali ipak pobedio

to je postalo maltene kao obrazac.pokida u prvom setu, onda malo ode na kaficu, pa se posle opet seti gde je :yawn2:

A mlada gospodjica je Lerijeva... cerka?
Pa, imajući u vidu da je Larry 1944. godište, mogla bi da bude i unuka, ali sumnjam :lolol: