duda Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 a zar se ovde za svaku pobedu ne dobija 250 k $ ?
Čutura Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 samo pobednik, bar sam ja tako razumeo.. attendance fee je druga prica..
Time Crisis Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Nadal se povukao sa AO, navodno zbog virusa... nešto tu nije kako treba
duda Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Nadal se povukao sa AO, navodno zbog virusa... nešto tu nije kako treba dabome da nije a još koliko pre par dana je izjavio da je sve ok
Arkadija Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Sad čitam tu vest na sajtu B92 i isto pomislim, da nije tu nešto kako treba. Mislim, ja kada imam stomačni virus, izostanem sa posla 1 dan i sutradan sam opet u top formi za moje standartde. Ako nisu u pitanju dizenterija ili tifus, što je u današnje vreme u civilizovanom svetu gotovo nemoguće, onda je nešto vrlo ozbiljno loše sa Nadalom. Možda to koleno nije uopšte zalečeno , pa je izgovor na stomačni virus najlakše rešenje.
Time Crisis Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Možda to koleno nije uopšte zalečeno , pa je izgovor na stomačni virus najlakše rešenje.Verovatno da nije, ali pitanje zašto nije jednostavno rekao da još nije zalečen, ionako svi već misle da je to razlog, čemu ta priča sa virusom.
gone fishing Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 šteta- možda je bilo bolje da je otišao pod nož u julu kako su mu predlagali lekari. svakako bi se oporavio do aprila i sezone šljake- ovako ispada tačna špekulacija da je završio karijeru na ćvrstim podlogama
duda Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Nadal pulls out of Aussie Open with stomach virus al' ovo je najbolje Doctors have advised that Nadal take a week-long period of rest without training, beginning today. He will then be examined and have an x-ray in four to five days.“Rafa suffered last week a viral process that provoked a gastroenteritis with high fever for four to five days,” said Angel Ruiz-Cotorro, who heads Nadal’s medical team and is the director of the Mapfre Center for Tennis Medicine. “Starting next week he won’t be in sufficient physical conditions to continue with his rehabilitation process.” otkad treba x-ray za viral process
Garnirung Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 ana najavljuje da hoće titulu Oćeš mučenoj da uzmeš jedinu šansu da osvoji nešto :P, sad kad više nema Balija?Šteta za Rafu, možda se on šteka dok ne bude 100 odsto fizički, ali s tolikom pauzom, nešto sumnjam da će tenis da mu ostane isti.
Arkadija Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zar nije neko predvideo još 2008. ili 9. da će Nadal zbog loših kolena, moći da igra na vrhunskom nivou, maksimalno još 3-4 godine, a i ako izdrži da će morati da se oprosti od tvrdih podloga. Izgleda da se to predviđanje ostvaruje u potpunosti. Šteta za njega.
keitel Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zar nije neko predvideo još 2008. ili 9. da će Nadal zbog loših kolena, moći da igra na vrhunskom nivou, maksimalno još 3-4 godine, a i ako izdrži da će morati da se oprosti od tvrdih podloga. Izgleda da se to predviđanje ostvaruje u potpunosti. Šteta za njega.A i nije baš potrebno biti prorok da bi se došlo do takve tvrdnje, poznavajući Nadalov stil igre tako nešto je moglo biti samo pitanje vremena.Ima negdje ovde ona diskusija o goatu, cijenim da bi bilo interesantno pročitati sa ove distance.
Garnirung Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 trivia:Rafa je poslednji put bio van prvih 4, 23. maja 2005.
Recommended Posts