Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

izvukli smo na kraju nekako ovo. stvarno je neozbiljno da igramo 5 seta protiv ovakve USA reprezentacije. posebno sto smo imali 13:7 na 2:0 u setovima.

Edited by mandingo

izvukli smo na kraju nekako ovo. stvarno je neozbiljno da igramo 5 seta protiv ovakve USA reprezentacije. posebno sto smo imali 13:7 na 2:0 u setovima.

Nisu Amerikanci loši ali ovako da im dopuste da se vrate u meč.

Nisu Amerikanci loši ali ovako da im dopuste da se vrate u meč.

Ovo nije ni priblizno prva americka postava. Ako uporedimo ovu ekipu, sa ekipom koja je igrala protiv nas u 1/2 finalu OI, samo korektorka Murphy je tada bila u timu koji je poceo utakmicu. Dakle, ovo je neka B postava amerikanki.

Vidi se sve po kvotama. Danas je bilo 1.3 za nas.

Edited by mandingo

Većina tih igračica se neće vraćati u američku reprezentaciju, oni su sad na početku pravljenja novog tima za Tokio. Nije im ni ovaj sastav uopšte loš, na kraju krajeva su i prošle na F6 bez većih problema, ali svakako smo ovo morali lakše da rešimo. Imamo te periode neozbiljnog pristupa igri i to je najveći problem.

Protiv Italije neće biti ništa lakše, one su u velikom naletu, sa dosta mladih i talentovanih igračica. Korektorka Egonu je fenomen u rangu Tijane Bošković, imaju sjajne srednjake, tradicionalno su odlične u odbrani... Mislim da će nam biti veliki rival u budućnosti.

Jel se ove godine igra Evropsko

da, u septembru u Azerbejdzanu.

mi imamo nezgodnu grupu sa Holandijom, Belgijjom i zaboravih ko je cetvrti... 

Italijanke su dobile team USA, sto znaci da smo I mi u 1/2 finalu. Halvard bio u pravu, Egonu razara, dosta su nezgodne.

Edited by mandingo

Kakvo pomracenje u trecem setu. Krenemo odlicno i onda isto kao protiv Amerikanki. Antonijevic se svadja sa sudijom za cist blok aut i onda joj u sledeca dva napada lopta prodje kroz ruke na dizanju, Terzic ubaci rezervnu postavu dok jos moze da juri set... Valjda nam se nece obiti o glavu.