Halvard Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 (edited) Da nije neko slucajno uhvatio stream za U20 sinoc? Vlada, Renne.... ? Eventualno ovde ili na ovom YT kanalu, prenosili su tu drugu utakmicu iz naše grupe. Nije bilo prenosa našeg meča protiv Kube. Edited July 15, 2017 by Halvard Link to comment
mandingo Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) Zavrsili su nase kval. za Grand Prix sa pobedom protiv kineskinja. Solidne 9 utakmice, samo 2 poraza, Boskovic dosta odmarala... itd. Brankica nije uopste. Po svemu sudeci, bar u dogledno vreme - prva dizacica ce biti Antonijevic. Edited July 23, 2017 by mandingo Link to comment
Halvard Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Antonijević nam je užasno falila prethodnih godina, na mnogim utakmicama je komotno mogla da igra umesto Maje. Ubeđen sam da bismo sad bili olimpijski šampioni da je ona bila u Riju. Link to comment
freakns Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 nemoj zezati, Maja je bila odlicna u Riju. potonula je u finalu, but jbg... a Brazil protiv USA trenutno spasava zivu glavu. ako izgube, ostace bez final 6. tamo su pored nas i domacina Kine za sada jos Italija i USA. preostala dva mesta, Brazilu treba pobeda protiv USA, Holandiji protiv Belgije. ako neka od ove dve ekipe izgubi, u Kinu ce Japan Link to comment
SleeperSleep Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 nije samo u finalu kiksala, naprotiv. nasa najslabija karika na olimpijadi. Link to comment
mandingo Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) Danas se Ana nije bas proslavila, sto se dizanje tice. Mada, onako laicki, mi se cini da bolje dize koreju od Maje. Stefanovic ubija kad ima dobru loptu. Steta je da ne koristimo ofanzivni potencijal srednjih blokera, za Brankicu I Boskovic nema zime, posto su zveri. Halvarde, Ikare, novosadska frajlo - zna li neko zasto je Zivkovic (koja ima sjajan servis) forsirana umesto Antonijevic? Povreda? Terzina sujeta, ili? Edited July 23, 2017 by mandingo Link to comment
Halvard Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Zvanična verzija je bila da Antonijević vuče neku hroničnu povredu noge zbog koje mora da ima slobodno leto. Kružile su priče da joj je to samo izgovor jer ne želi da bude rezerva. Ne znam koliko ima istine u tome, ali u svakom slučaju je u reprezentaciju bila pozivana i to što nije igrala je bio njen izbor. Kasnije se zaista i povredila (i to prilično ozbiljno), pa recimo na OI ne bi mogla da igra sve i da je htela. Nije ona još na svom nivou od pre te povrede, ali mislim da će biti OK. U svakom slučaju je daleko bolja opcija da ona bude tehničar u paru sa Živković od bilo koje druge varijante. Link to comment
freakns Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Danas se Ana nije bas proslavila, sto se dizanje tice. Mada, onako laicki, mi se cini da bolje dize koreju od Maje. Stefanovic ubija kad ima dobru loptu. Steta je da ne koristimo ofanzivni potencijal srednjih blokera, za Brankicu I Boskovic nema zime, posto su zveri. Halvarde, Ikare, novosadska frajlo - zna li neko zasto je Zivkovic (koja ima sjajan servis) forsirana umesto Antonijevic? Povreda? Terzina sujeta, ili? znam da je Antonijevic imala nesuglasice sa Terzicem. a evo Halvard je objasnio zasto. iako nisu imali direktnu prepirku, poznato je da ovo magare sve pamti i vrlo je osvetoljubljiv usput, Zivkovic igra sada kod Terzica. Link to comment
levi Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 (edited) Luka Milinković (13) koji se u subotu utopio na Braču je sin nekadašnjeg reprezentativca Argentine Markosa Milinkovića jbg Edited July 31, 2017 by levi Link to comment
Cash Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Počelo finale Gran prija. Naše fantastične protiv SAD vodimo 2-0 u trecem setu je 15-10 za naše devojke Link to comment
Ros Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 kako kinezi numeju da rade prenos. oci me bole od pomeranja kamere. Link to comment
Malvo Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Kakav raspad, sta je ovo boze me prosti. Link to comment
Recommended Posts