Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

Hm, takvi napadi su do sad korisceni samo u slucaju ekstremne nuzde i zavrsavali su mahom u mrezi, ili plasirani i lako uhvaceni. Nema sanse da to implementiraju, unistili bi odbojku.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

atletika je strahovito napredovala, lopta se samo siluje bez puno kombinatorike i akcija koje su pre 30ak godina bile ceste i u muskoj odbojci (cuvena ukrstanja srednjaka i glavnog smecera tzv. rus i odatle izvedeni tzv. bugarin; duple alme, dupli maksovi, dupli penali iza glave dizaca, liftovi, obe koreje i obe antikoreje etc) tako da je potreba za promenama razumljiva, ali ovo definitivno nisu te promene

Posted

Glupe promene, ako ih bude

INače smo opet na avršnom turniru Svetske lige

• 3 weeks later...
Posted

Ovi ludaci su odlučili da se finalni turnir Svetske lige igra u sred zime na otvorenom stadionu :isuse:

Posted

Igramo u dugim rukavima :). Jos je i napolju pa je dupla zajebancija.

Solidno igramo... Ameri zajebani, odlican im ovaj dizac.

Posted

Glupo oko sokolovo...

Posted

Ајмо сад

Posted

Морамо побиједити Французе 3-0 или 3-1

Posted (edited)

Jovovic je katastrofa. Mislim da nijednu loptu nije podigao kako treba otkad ja gledam

Edited by Timmi
Posted (edited)

Kako su nas ovako razmontirali? Prosle nedelje smo ih ugazili u turskoj.

Edited by mandingo
Posted

Brankica nije mogla da se sastavi, i to je bilo to

Posted

Brankica nije mogla da se sastavi, i to je bilo to

Jbg, za Brankicu nemamo nikakvu alternativu. Cak I kad Boskovic igra, Brankica nam je ubedljivo najbitnija u napadu. Malesevic je super primac ali prilicno limitarana u napadu, Busa slicno... Ona mala iz Zvezde nije izgledala lose, nekoliko rotacija je igrala u turskoj. Ipak je to daleko od Brankice koja je zver.

Inace, veceras pocinje U20 svetsko za devojke. Od 1 posle ponoci igramo sa Kubankama. Mozda tamo imamo neku novu Brankicu. U18 repka je imala 2 bas dobre napadacice na primacima, kad sam ih gledao u Januaru u kval. za EP.

Posted (edited)

Dobili smo Japanke 3:0 jutros. Ne YouTube sam uhvatio samo zavrsnicu treceg seta.

U20 se raspale posle dva ubedljivo dobijena seta. Izvukli su ipak 3:2 na kraju. Da nije neko slucajno uhvatio stream za U20 sinoc? Vlada, Renne.... ?

Edited by mandingo