Lord Stef Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Hm, takvi napadi su do sad korisceni samo u slucaju ekstremne nuzde i zavrsavali su mahom u mrezi, ili plasirani i lako uhvaceni. Nema sanse da to implementiraju, unistili bi odbojku. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Link to comment
Parsons Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 atletika je strahovito napredovala, lopta se samo siluje bez puno kombinatorike i akcija koje su pre 30ak godina bile ceste i u muskoj odbojci (cuvena ukrstanja srednjaka i glavnog smecera tzv. rus i odatle izvedeni tzv. bugarin; duple alme, dupli maksovi, dupli penali iza glave dizaca, liftovi, obe koreje i obe antikoreje etc) tako da je potreba za promenama razumljiva, ali ovo definitivno nisu te promene Link to comment
renne Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Glupe promene, ako ih bude INače smo opet na avršnom turniru Svetske lige Link to comment
renne Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Ovi ludaci su odlučili da se finalni turnir Svetske lige igra u sred zime na otvorenom stadionu Link to comment
Lezilebovich Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Igramo u dugim rukavima :). Jos je i napolju pa je dupla zajebancija. Solidno igramo... Ameri zajebani, odlican im ovaj dizac. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Морамо побиједити Французе 3-0 или 3-1 Link to comment
Timmi Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 (edited) Jovovic je katastrofa. Mislim da nijednu loptu nije podigao kako treba otkad ja gledam Edited July 6, 2017 by Timmi Link to comment
mandingo Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 (edited) Kako su nas ovako razmontirali? Prosle nedelje smo ih ugazili u turskoj. Edited July 14, 2017 by mandingo Link to comment
renne Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Brankica nije mogla da se sastavi, i to je bilo to Link to comment
mandingo Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Brankica nije mogla da se sastavi, i to je bilo toJbg, za Brankicu nemamo nikakvu alternativu. Cak I kad Boskovic igra, Brankica nam je ubedljivo najbitnija u napadu. Malesevic je super primac ali prilicno limitarana u napadu, Busa slicno... Ona mala iz Zvezde nije izgledala lose, nekoliko rotacija je igrala u turskoj. Ipak je to daleko od Brankice koja je zver. Inace, veceras pocinje U20 svetsko za devojke. Od 1 posle ponoci igramo sa Kubankama. Mozda tamo imamo neku novu Brankicu. U18 repka je imala 2 bas dobre napadacice na primacima, kad sam ih gledao u Januaru u kval. za EP. Link to comment
mandingo Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 (edited) Dobili smo Japanke 3:0 jutros. Ne YouTube sam uhvatio samo zavrsnicu treceg seta. U20 se raspale posle dva ubedljivo dobijena seta. Izvukli su ipak 3:2 na kraju. Da nije neko slucajno uhvatio stream za U20 sinoc? Vlada, Renne.... ? Edited July 15, 2017 by mandingo Link to comment
Recommended Posts