wall Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 jel ovo najbolja brazilska ekipa?To je to.A ni klupa im nije mnogo slabija. Link to comment
189- Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 To je to. A ni klupa im nije mnogo slabija. pa onda su ovo odlicni rezultati za nas. Link to comment
wall Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 pa onda su ovo odlicni rezultati za nas.Naravno.Samo smo alavi. :D Pa bi odmah sve sa peglamo. Link to comment
Lezilebovich Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ma nacrta im, gde da stanu, šta da brane, koji napad ako ovo, koji ako ono... Stručnjak. ne razumem. hoćeš da kažeš da je Kolaković bio loš trener/selektor ? Link to comment
wall Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 ne razumem. hoćeš da kažeš da je Kolaković bio loš trener/selektor ?Ne naravno. Drugačiji. Pogrešno sam upotrebio zadnju reč. Mnogo je manje pričao, timeout je koristio za bodrenje tipa "Idemo momci i sl".Ili da prekine seriju protivnika. Uglavnom. Nikola kao košarkaški trener. Taman posla da Kolakovića nazovem lošim trenerom. Moka krivica štonje tako ispalo. Link to comment
renne Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ne, nego je jednostavno drugačiji pristup rajm autima Link to comment
Lezilebovich Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 OK, zbunilo me ono stručnjak na kraju :). NIsam gledao, vidim da je Atanasijević imao 20 poena. Da li je ubacio neki servis :) ? Link to comment
wall Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 OK, zbunilo me ono stručnjak na kraju :). NIsam gledao, vidim da je Atanasijević imao 20 poena. Da li je ubacio neki servis :) ? Ma da, glupo sam to napisao.Jeste, mada nije toliko napadao iz serve. Link to comment
wall Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Očekivanih 3:0 Dobra ekipa Aus, namučili su i Brazil u prvom. Link to comment
wall Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Mitić diže u Bakuuu. Pomirili se? Gde bre onaj Dudus da objasni neke stvari. Link to comment
SNARC Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Gledam prenos Irana protiv USA..igra se u Teheranu. Cirkus i nevidjena buka na tribinama, zenama je zabranjen pristup tekmama a neke vuvuzele trube bez prestanka. Link to comment
wall Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Jbg Iran vs USA :D Uvek je tako, užasno nakrcano, buka, toplo, vlaga... I nema žena. Inače Iran ozbiljna ekipa, Boba Kovač... Link to comment
Lezilebovich Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) Bravo !!! Opet nisam gledao celu, ali mi se mnogo svidja nas dizac. Raznovrsno, brzo, bez ustezanja i bez forsiranja. Malo je problematicna postava kad je Kovacevic u 4. i da je Nikola na kraju treceg ranije promenio dijagonalu, verovatno bi i taj uzeli. Grbic . Carski tajmauti, jedna- dve kljucne informacije, mirno saopstene. Edited June 26, 2015 by Lezilebovich Link to comment
Recommended Posts