mlatko Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Pare su osnovni sastojak masovnih okupljanja.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
stoka Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Takmičenja u godini pre ili u olimpijskoj godini uglavnom pružaju lažnu sliku o kvalitetu reprezentacija, jer većina nacionalnih timova tempira formu za olimpijske kvalifikacije i same olimpijske igre ... Realno, naši odbojkaši nisu najbolji u Evropi, ali su iskoristili kalkulantsku igru drugih ekipa i uzeli zlato prošle godine ...
Zed Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Jbg, previše oscilira ova reprezentacija godinama, očigledno je i do kvalitete.
189- Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 ja cu uvek pre da uzmemo ep ako to znaci da propustamo oi.
mlatko Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 ja cu uvek pre da uzmemo ep ako to znaci da propustamo oi.bio bi +1 da se radilo o SP, ovako naah..OK, trofej je trofej, Olimpijada je kocka ali ta kocka se isplati na duge staze ako se odigra solidnoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
189- Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 titula na kontinentalno prvenstvu ili cetvrtfinale oi? za mene lak izbor.
stoka Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Apsolutno! Zlato je zlato, a olimpijske igre su precenjene, svi se guraju u olimpijskom selu i taslači se ko koga stigne, samo manji broj je fokusiran na sportske rezultate ...
Glass Joe Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 I slovenci, finalisti EP, su ispusili za olimpijadu jos u avgustu...zanimljivo da Bugari nemaju nijedno zlato u odbojci
arheolog1981 Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 I slovenci, finalisti EP, su ispusili za olimpijadu jos u avgustu...zanimljivo da Bugari nemaju nijedno zlato u odbojciSlovenci su u drugoj grupi kvalifikacija, upravo igraju sa Češkom a već su obezbedili polufinaleSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
theanswer Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 1 hour ago, 189- said: ja cu uvek pre da uzmemo ep ako to znaci da propustamo oi. meh, igrači obezbede penziju i to je to. a čak i oni će ti reći šta je bitnije iako im ovo znači egzistenciju. zna se šta su oi a šta je ep, neuporedivo.
theanswer Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 17 hours ago, Glass Joe said: A jel bitnija svetska liga od EP Nije.
Fakundo Sava Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Ukratko zbog zdravstvenog stanja igrača više nije moglo Dovoljno je da Uroš ne može da smečuje i propast. Povreda mu je sigurno smetala i u odbrani. Atanasijević isto vuče neku povredu, Ivović zbog povrede nije ni igrao. Šta objektivno očekivati, da postoji duže vreme za pripremu možda bi pozvali neke druge Šteta za njih ali neka povremeno kapne zlato sa evropskog ja zadovoljan. Možda nas ponovo časte svetskom ligom dok se drugi bave olimpijadom
Recommended Posts