Fakundo Sava Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Povređen Uroš, loš Atanasijević, napaljeni bugari i bajbaj Oi
goofs Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Ja ne znam da li smo ikada imali inteligentnijeg igraca od Urosa Kovacevica, zna covek svaki vic
goofs Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 nemamo mi sta da trazimo ovde, imali smo 21:19 i prsli tri poena za redom. Poradjamo poene a Bugari ih osvajaju.
goofs Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 jbg :( jos jedni evropski prvaci koji propustaju Olimpijadu
Miljenko Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Koliko je to glupav sistem kvalifikacija. Uzmes kontinentalno prvenstvo i ne odes na OI.
J.R. Cash Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Prelako bacenih 7:2 u trecem. Da je ta prednost zadrzana malo duze, verovatno bi izvukli ovo. Mada, tesko da bi u ovom stanju dobili jos dve utakmice. U svakom slucaju, svaka cast FIVB na genijalnom sistemu kvalifikacija.
theanswer Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Jbg sistem kvalifikacija se znao davno. EP nema toliki značaj jednostavno, nama je šansa bila u Italiji. Sa ovakvim prijemom servisa a bez odgovarajućeg servisa na drugoj strani i prosečnim tehničarem pravo je čudo kako i ovako igramo. Šteta
J.R. Cash Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) Zasto je druga postava igrala poslednja dva seta kad nas je pobeda ostavljala u igri? Sansa je bila minimalna, ali je ipak sansa. Ne kazem da se sistem nije znao, nego da je imbecilno da najbolje rangirana evropska reprezentacija mora da dobije top ekipu na njenom terenu da bi se plasirala na OI. Edited January 8, 2020 by J.R. Cash
Recommended Posts