August 4, 20195 yr Nece biti problem. Ako izgubimo set iznenadicu se. Prvi set ode. A kako igramo, ubrzo će i još dva otićiNismo u utakmici
August 4, 20195 yr ja i zaboravio da igramo, toliko sam bio siguran sad će to da dođe sve na svoje mesto
August 4, 20195 yr Nema leba od ovoga...Jel postoje još neke dodatne kvalifikacije ili smo izduvali za Tokio?
August 4, 20195 yr 19 minutes ago, theanswer said: ja i zaboravio da igramo, toliko sam bio siguran sad će to da dođe sve na svoje mesto zadušne babe ste
August 4, 20195 yr 5 minutes ago, renne said: To. Set. Buša nas izvukla Buša jako oscilira, ima par užasnih prijema, pa onda bude odlična. Znam da je ona Terzićeva miljenica, ali stabilniji (i ofanzivno potentniji) primač bi nam bio korisniji.
August 4, 20195 yr Just now, renne said: 8 minutes ago, theanswer said: zadušne babe ste Da gledaš, i ti bi bio zadušna baba Gledam sad. Sve je pod kontrolom
August 4, 20195 yr Da li postoji jos jedan primac u svetskoj odbojci koji prima slabije od Brankice. Spoiler