renne Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nece biti problem. Ako izgubimo set iznenadicu se. Prvi set ode. A kako igramo, ubrzo će i još dva otićiNismo u utakmici
theanswer Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 ja i zaboravio da igramo, toliko sam bio siguran sad će to da dođe sve na svoje mesto
ronin Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nema leba od ovoga...Jel postoje još neke dodatne kvalifikacije ili smo izduvali za Tokio?
renne Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Ima još jedan interkontinetalni, gde se skupi sva bulumenta
renne Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Pa dobro...Onda je tamo odluka.Nije, tamo će biti pakao
theanswer Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 19 minutes ago, theanswer said: ja i zaboravio da igramo, toliko sam bio siguran sad će to da dođe sve na svoje mesto zadušne babe ste
Ayatollah Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 5 minutes ago, renne said: To. Set. Buša nas izvukla Buša jako oscilira, ima par užasnih prijema, pa onda bude odlična. Znam da je ona Terzićeva miljenica, ali stabilniji (i ofanzivno potentniji) primač bi nam bio korisniji.
renne Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 zadušne babe steDa gledaš, i ti bi bio zadušna baba
theanswer Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Just now, renne said: 8 minutes ago, theanswer said: zadušne babe ste Da gledaš, i ti bi bio zadušna baba Gledam sad. Sve je pod kontrolom
banksport Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Da li postoji jos jedan primac u svetskoj odbojci koji prima slabije od Brankice. Spoiler
Recommended Posts