June 19, 20195 yr Author Makedonci su objanili kako sa novcima za jednog malo boljeg fudbalera može da se napravi prvak Evrope u manjem sportu, podigne se automatski i reprezentacija, itd
June 20, 20195 yr Koga boli kurac za zdravu djecu, najbolje se mažnjava na tenderima za bolnice, eno Vučić samo otvara nove blokove i hvali se kako ćemo pregledati hiljade ljudi dnevno, penzosi i bolesni najbolji glasači, najvjerniji
July 5, 20195 yr Nešto se čudno dešava oko ženske reprezentacije. Odjednom ostadosmo bez skoro pola tima sa SP. OK, za Živković i Malešević i nije neka šteta, pa čak ni za Jovanu Stevanović (koja je 'ladno iskulirala poziv i jednostavno se nije pojavila na pripremama ) jer ni ona nije imala neku preterano bitnu ulogu u reprezentaciji, ali sada je izvesno da ni Milena Rašić neće igrati kvalifikacioni turnir za OI, a to je već hendikep. Istovremeno, Terzić priča o ukidanju nacionalnih penzija za igračice koje samoinicijativno odbiju da igraju za reprezentaciju, ne verujem da je tajming takve izjave čista slučajnost. Mislim, jasno je meni da su igračice umorne i da je ovim starijim preko glave igranja 185 takmičenja svakog leta, i da bi najradije odmarale od reprezentacije do Tokija, ali prvo se treba plasirati na OI, što baš i nije formalnost. A ako izduvamo na ovom turniru (što ipak iskreno ne verujem da će se desiti), mogu tek misliti koliko bi bile čile i orne da se usred klupske sezone u januaru kolju sa Turskom i Holandijom za jedno preostalo mesto koje vodi na OI.
August 4, 20195 yr Zar nam nisu dosta i dva seta večeras? I Poljska i mi bismo onda imali isti broj bodova, ali bismo mi imali bolji set količnik (8:3 naspram 9:4).
August 4, 20195 yr Zar nam nisu dosta i dva seta večeras? I Poljska i mi bismo onda imali isti broj bodova, ali bismo mi imali bolji set količnik (8:3 naspram 9:4).Broj pobeda se gleda... Poljska bi imala 3:0, mi 2:1Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk