Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

Ukinuli F4 u LŠ. Barem je prestalo da postoji debilno pravilo, prema kome se organizator direktno plasirao na isti posle takmičenja po grupama.

• 1 month later...
Posted

Pokušao da gledam finale italijanske lige, treću utakmicu Lubea i Peruđe, toliko šarenila (parket, ofarban u boje ita zastave i neke reklame, lopta, dresovi u hiljadu boja, publika) da sam odustao da ne bih dobio epi napad. Loptu jedva upratiš. Cirkus, bukvalno. 

Posted (edited)
59 minutes ago, James Marshall said:

Pokušao da gledam finale italijanske lige, treću utakmicu Lubea i Peruđe, toliko šarenila (parket, ofarban u boje ita zastave i neke reklame, lopta, dresovi u hiljadu boja, publika) da sam odustao da ne bih dobio epi napad. Loptu jedva upratiš. Cirkus, bukvalno. 

To sam i ja pomislio pre neki dan...da su ipak malo pretarali. I teren i dresovi. Čak se više to i ne vidi kao reklama, nego samo kao šarenilo. Jos da počnu da im lepe nešto po obrazima i to je to. 

Ali se navikne oko posle par minuta i onda se može gledati :). 

Edited by Lezilebovich
  • 2 weeks later...
Posted

U četrdesetoj godini ko zna koji pehar :Hail:

Posted

Odvalismo Holandiju u prvom kolu

Posted

Ova liga nacija je za zagrevanje i razigravanje, najbitnije su kvalifikacije za OI, a tu bi bilo čudo da ne prođemo. 

Posted (edited)

Ipak je malo bezveze odigrati ovako pred svojom publikom. 

Inače se nešto čudno dešava sa ekipom, Živković i Malešević uopšte neće biti u reprezentaciji ovog leta jer su "umorne" (Malešević pritom ove sezone nije igrala maltene uopšte), Stevanović se izgleda jednostavno nije pojavila na okupljanju bez ikakvog obrazloženja, i oko sastava za Ligu Nacija je bilo povuci-potegni ko će uopšte igrati, Terzić je insistirao da makar sad u Beogradu igra postava sa SP, pa ni to nije baš prošlo... 

Ne znam, nešto mi sve ovo ne deluje baš obećavajuće. Mislim, svakako smo favoriti u kvalifikacijama za OI, ali Poljska uopšte neće biti naivan protivnik i tu moramo biti u najjačem sastavu i maksimalno spremni. 

Edited by Halvard
Posted
4 minutes ago, Halvard said:

Ipak je malo bezveze odigrati ovako pred svojom publikom. 

Inače se nešto čudno dešava sa ekipom, Živković i Malešević uopšte neće biti u reprezentaciji ovog leta jer su "umorne" (Malešević pritom ove sezone nije igrala maltene uopšte), Stevanović se izgleda jednostavno nije pojavila na okupljanju bez ikakvog obrazloženja, i oko sastava za Ligu Nacija je bilo povuci-potegni ko će uopšte igrati, Terzić je insistirao da makar sad u Beogradu igra postava sa SP, pa ni to nije baš prošlo... 

Ne znam, nešto mi sve ovo ne deluje baš obećavajuće. Mislim, svakako smo favoriti u kvalifikacijama za OI, ali Poljska uopšte neće biti naivan protivnik i tu moramo biti u najjačem sastavu i maksimalno spremni. 

Bićemo.

Kojom domaćom publikom, dođe da gleda 2000 ljudi sa sve džaba ulazom za ove sekcije odbojkaških klubova itd :D

• 3 weeks later...
Posted

Pade i Kina
Peta pobeda za redom
Sjajan vikend

Posted

Srbija je trebalo da ima sedam predstavnika u evropskim takmičenjima u obe konkurencije, ali njih šest je odustalo od učešća.

"Pravo učešća na osnovu plasmana u Banka Poštanska štedionica Superligi 2018/2019. i Kupu Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkašica stekli su Železničar iz Lajkovca u Ligi šampiona, Crvena zvezda u Kupu CEV, Jedinstvo iz Stare Pazove i Vizura u Kupu Izazivača, a u konkurenciji odbojkaša, pored Novosađana, Crvena zvezda u Kupu CEV i Spartak iz Subotice u Kupu Izazivača.

Svih šest klubova je odustalo od učešća u Evropskim kupovima 2020. zbog finansijskih razloga",

tuga

Posted

Strasno! [emoji36]
[emoji20][emoji852][emoji45]

Posted

Seljacinama od srpskih oligarha to nije interesantno.

jahte, koka i ko zna sta sve jos.

Seljacine neopavane sa moronima na celu drzave.

Ceo sport ce se raspasti. Veliki privredni sistemi su ugaseni, strance zabole za srpski sport i imas mafijasku bagru u formi oligarha koji nemaju nikakvu svest da nesto uloze u odbojku, rukomet, vaterpolo itd.