freakns Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 dobise nekako Italijanke... Egonu 87 napada. nenormalno, ne znam kako na nogama stoji
Halvard Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 3 minutes ago, freakns said: dobise nekako Italijanke... Egonu 87 napada. nenormalno, ne znam kako na nogama stoji Ne stoji Kina je bila užasna 80% utakmice, ne znam kako je ovo otišlo u 5. set, pa još na razliku. Ne znam, može Italijanke da drži adrenalin do sutra, pa da mahnitaju po terenu, a mogu da budu i isceđene do kraja i ne urade ništa. Nekako sam blagi optimista ipak, što možda i nije dobro.
nisam ja Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 prebacio taman da vidim italijanke na gomili.
Apollo Creed Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 15 minutes ago, nisam ja said: prebacio taman da vidim italijanke na gomili. Slike!!
Ajant23 Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 (edited) Evropsko finale Svetskog prvenstva za žene se poslednji put dogodilo davne 1956-te godine. Prvi put posle 62 godine u finalu se sastaju dve evropske ekipe. Zanimljivo je da je poslednje evropsko finale Svetskog prvenstva u odbojci i za žene i za muškarce pre ovog bilo 1998-e u muškoj konkurenciji i da se igralo isto u Japanu i da su u finalu bile upravo ove dve ekipe, Italija i Srbija (tada Jugoslavija)... Edited October 19, 2018 by Ajant23
goofs Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Brate, sto pomenu to finale, jedno od bolnijih secanja, uz Mijatovu precku, Roberta Orija i onaj skandal u Turskoj 2010.
Ajant23 Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Morao sam. Poslednja evropska finala u odbojci na Svetskim prvenstvima i Olimpijadama su: Olimpijada: Muškarci, 2000-te: Jugoslavija - Rusija Žene, 1980-e: SSSR - Istočna Nemačka Svetska prvenstva: Muškarci, 1998-e: Italija - Jugoslavija Žene, 2018-e: Srbija - Italija Obrati pažnju da je Srbija na čak tri od sva četiri
freakns Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 a i ti si bas morao ostalo da spominjes... elem, sjutra, sve sruciti na Syllu. maksimalno je opteretiti. ona je danas padala kako je vreme odmicalo, sumnjam da ce sutra moci da drzi prijem sve vreme. a to je bukvalno jedina sansa Italije. set koji su nam uzeli pre par dana je bio posledica odlicnog prijema i napada kroz srednu. za Egonu smo pokazali da mozemo dovoljno da je poremetimo. plus nema teorije da bude sveza posle danasnje tekme. mi ako budemo imali dobar prijem, nema brige. ako budemo imali prosecan prijem, nema brige. ako budemo imali prijem kao danas od poolovine drugog seta, ne moramo ni da izlazimo na teren, samo se pojavimo da uzmemo srebro.
Ros Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 cekaj, ovi razvukli prvenstvo na mesec dana, i onda finale dan posle polufinala? ima li neko mozga u tom fivb-u?
goofs Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 22 minutes ago, freakns said: a i ti si bas morao ostalo da spominjes... nisam pomenuo onaj Novakov Rim ili Olimpijadu u Pekingu
Grandilof Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 38 minutes ago, goofs said: nisam pomenuo onaj Novakov Rim ili Olimpijadu u Pekingu Mislis Madrid.
Recommended Posts