theanswer Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Francuzi su već objavili spisak za OI. 12 igrača plus 4 rezerve.
Borca Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Posto je zakljucana tema za ABA ligu jedna vest vezana za klub iz Ljubljane. Po meni ocekivano s obzirom da je ovu sezonu propustio posle potpisa ugovora proslo leto i loma noge tokom priprema.
Wilde Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Pavićevići najavljuju da će dovesti Gnjidića iz Cibone. Osim Pulena, idu valjda i Vajthed, Luković, Gordić, Nidam, Gebrijel.
pbg12345 Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 dakle gnjidic je taj talentovani klinac na kom ce kao graditi sezonu ajd da vidimo, al sumnjam nesto nego nesto razmisljam, ima ono ogranicenje na 5 klubova iz jedne drzave sa druge strane ove sezone ce biti 3 kluba bas debilno reseno trebaju jednostavno skinuti to ogranicenje
Borca Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Quote Christos Harpidis @chrisalucard Red Star are interested in Buducnost’s American big man Willie Reed,sources tell @Totalbasketgr. As we informed you he already has a two-year extension offer from the Montenegrin side but he didn’t answer yet.
Borca Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 http://moravainfo.rs/jedan-bivsi-i-jedan-sadasnji-kosarkas-borca-blizu-prelaska-u-fmp/ 1
pbg12345 Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 vidim ovaj naslov i razmisljam koji je kurac radji, vec neko vreme ima prilicno bzvz izjave,uglavnom na liniji "zal za mladosi", a ranije je ostavljao utisak coveka na mestu onda procitam tekst i vidim da naslov naravno nema veze sa tekstom i da je radjina izjava na mestu potpuno https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2021&mm=06&dd=09&nav_id=1872032
Milošica Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Ja čim sam video naslov imao sam osećaj da je izvučeno iz konteksta.
pbg12345 Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 pronicljiviji si od mene ma ja sam vec neko vreme kao sto rekoh u fazonu "radja koji ti je kurac" pa sam u naslovu video potvrdu tog razmisljanja
Recommended Posts