MiddleClass Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 (edited) https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=12&nav_id=1674717 "Ono što ja zaradim za mesec, Obradović dobije za jedan dan" Argentinski selektor Serhio Ernandes smatra se trenerskom legendom u njegovoj domovini. Edited April 12, 2020 by MiddleClass
goofs Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Sad dosao da postavim, izasla i druga epizoda, gotivan je podcast, s obzirom da je Milos Jovanovic malo utajio tokom korone
napadaj Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Pa i nije, ima 4 nova videa u poslednjih mesec dana.
Have_Fun Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Eeee tugo... KK Bosna.. pa ne znam da li je vise i na aparatima sto se kaze.. istupaju iz lige Jbt, da Sarajevo kao grad ne moze da im pomogne.. ne mogu da verujem :/
James Marshall Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 A što bi im pomagao, ovo im je bar treći raspad u posljednjih desetak godina. Ako ne znaju da vode, ako prave više minusa nego plusa, ovo treba da bude ishod a ne kao kod nas sipanje u blizance i održavanje lešine. 1
goofs Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Gost Sasa Pavlovic, vise suteva po utakmici pogodi nego padeza za jednu emisiju super epizoda, rapidno mi postaje omiljeni podkast 1
bradilko Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 gledao. dzikic je toliki egoist da je zasluzio da ga srdjan otera u tri lepe ali zna kosarke. svidja mi se kako analizira utakmice i igrace. i ima dzile onaj nekakav ulicarski govor. a pavlovic pa ko svi u crnu goru sa pa neki padezi nisu u najboljim odnosima. interesantno je bilo da su mu treneri bili i dok rivers i meloun i da je igrao sa rondom i da ga onako hvali a imao je pavlovic dobru kilometrazu u nba
Joe D Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 dzirlo je pravo iritantan. inace, momak koga su analizirali je rekao da mu je igracki uzor milos teodosic, vidi se da zna znanje.
goofs Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 12 minutes ago, bradilko said: gledao. dzikic je toliki egoist da je zasluzio da ga srdjan otera u tri lepe ali zna kosarke. svidja mi se kako analizira utakmice i igrace. i ima dzile onaj nekakav ulicarski govor. +1 na ovo, to me je nerviralo kod njega i kad je vodio Partizan, svaku konferenciju za stampu je spustao sagovornike. Inace, ako se to istrpi, dobar je host, dobar su tandem, kao sto kazes dobro analizira i ogromnim delom zbog njega imaju tako gotivne i zanimljive goste (Lari fuckin Brown ). Gledajte i epizodu sa Primozom Brezecom, lik je rekao "jebiga" jedno 120 puta za sat vremena razgovora, ne preterujem
napadaj Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Pavlović još vozi sivi BMW koji je kupio od LeBrona, pitam se da li se ikada čuju
Milošica Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 7 minutes ago, napadaj said: Pavlović još vozi sivi BMW koji je kupio od LeBrona, pitam se da li se ikada čuju Možda do prodavnice Uglavnom vozi Kadilaka.
napadaj Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3385013/sasa-pavlovic-jos-vozim-lebronov-bmw-nije-mi-uvalio-krsI onda dolazimo do toga da si kupio auto od njega.- Tako je, mada je išla neka priča da mi je on poklonio taj BMW, jer sam ga dobio jedan na jedan. A u stvari sam ga kupio.Voziš ga i danas?- Da, eno ga u garaži. To je stara "sedmica", super je auto, specijalna edicija, takva kola se više ne proizvode.Nije te Lebron zeznuo u smislu da ti je uvalio neki krš?- A ne, ne (smeh), odličan automobil. Promenio sam mnogo kola, ali ovaj ne. Dobro sam prošao.
Recommended Posts