Jump to content

Basket news

Featured Replies

Imao je sastanak sa danilovicem, slikali se, dobio dres repke...

http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a324073-Pekovic-Lepo-je-vratiti-se-kosarci.html

Tridesetčetvorogodišnji Peković, koji je bio ljubimac navijača Partizana sa kojim je osvojio tri titule u šampionatu i dve titule u Jadranskoj ligi i koji je sa Panatinaikosom dva puta bio šampion Grčke i jednom šampion Evrope, odlučio je da pomogne reprezentaciji Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Peković se VRAĆA u reprezentaciju, nećete verovati KAKO (FOTO) (VIDEO)

U jbt, tek sad vidim da će da bude tim menadžer, promaklo mi. Idiotska vest, pardon.

Marko Simonovic, Serbian national team player, is the new player of Unicaja Malaga!

cirkus :D

haha, bugarska kosarka :D

ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam.

4 hours ago, goofs said:

haha, bugarska kosarka :D

ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam.

Sudija se nećkao, ako dobro razumem šta pokazuje u periodu između faula i pogotka. 

• 3 weeks later...

Izgleda Itudis selektor Slovenije.

Umro Bora Stanković u 95. godini :(

Umro Bora Stanković u 95. godini :(

Uhhh
RIP!

... Shiit has hit the fan...

Stanković je rođen 9. jula 1925. godine u Bihaću. U mladosti se preselio u Novi Sad, pa u Beograd, gde je diplomirao veterinu.

U okupiranom Beogradu je bio prvak Srbije u stonom tenisu 1943. godine.

Posle Drugog svetskog rata, bio je jedan od pionira beogradske, srpske i jugoslovenske košarke.

Ovo za stoni tenis nisam znao.

Slava mu. Dug i uspesan zivot. Ako ima mozga i pravde, mogli bi i Arenu da preimenuju.

• 4 weeks later...

Kažu da će Milutinov u CSKA na 3 godine za 3 miliona po sezoni...

Kažu da će Milutinov u CSKA na 3 godine za 3 miliona po sezoni...
...faljen Džizus.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока