February 17, 20205 yr http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a324073-Pekovic-Lepo-je-vratiti-se-kosarci.html Tridesetčetvorogodišnji Peković, koji je bio ljubimac navijača Partizana sa kojim je osvojio tri titule u šampionatu i dve titule u Jadranskoj ligi i koji je sa Panatinaikosom dva puta bio šampion Grčke i jednom šampion Evrope, odlučio je da pomogne reprezentaciji Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
February 17, 20205 yr U jbt, tek sad vidim da će da bude tim menadžer, promaklo mi. Idiotska vest, pardon.
February 25, 20205 yr Quote Marko Simonovic, Serbian national team player, is the new player of Unicaja Malaga!
February 25, 20205 yr haha, bugarska kosarka ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam.
February 25, 20205 yr 4 hours ago, goofs said: haha, bugarska kosarka ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam. Sudija se nećkao, ako dobro razumem šta pokazuje u periodu između faula i pogotka.
March 20, 20205 yr Quote Stanković je rođen 9. jula 1925. godine u Bihaću. U mladosti se preselio u Novi Sad, pa u Beograd, gde je diplomirao veterinu. U okupiranom Beogradu je bio prvak Srbije u stonom tenisu 1943. godine. Posle Drugog svetskog rata, bio je jedan od pionira beogradske, srpske i jugoslovenske košarke. Ovo za stoni tenis nisam znao.
March 20, 20205 yr Slava mu. Dug i uspesan zivot. Ako ima mozga i pravde, mogli bi i Arenu da preimenuju.
April 11, 20205 yr Kažu da će Milutinov u CSKA na 3 godine za 3 miliona po sezoni......faljen Džizus.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока