nahbar Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Imao je sastanak sa danilovicem, slikali se, dobio dres repke...
napadaj Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a324073-Pekovic-Lepo-je-vratiti-se-kosarci.html Tridesetčetvorogodišnji Peković, koji je bio ljubimac navijača Partizana sa kojim je osvojio tri titule u šampionatu i dve titule u Jadranskoj ligi i koji je sa Panatinaikosom dva puta bio šampion Grčke i jednom šampion Evrope, odlučio je da pomogne reprezentaciji Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
pacey defender Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Peković se VRAĆA u reprezentaciju, nećete verovati KAKO (FOTO) (VIDEO)
napadaj Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 U jbt, tek sad vidim da će da bude tim menadžer, promaklo mi. Idiotska vest, pardon.
Tinman Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Quote Marko Simonovic, Serbian national team player, is the new player of Unicaja Malaga!
goofs Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 haha, bugarska kosarka ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam.
pacey defender Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 4 hours ago, goofs said: haha, bugarska kosarka ja sam nesto misljenja da ona trojka na kraju ne bi trebalo da vazi. krenuo je u sut posle faula, da je promasio da li bi dobio tri bacanja? cisto sumnjam. Sudija se nećkao, ako dobro razumem šta pokazuje u periodu između faula i pogotka.
Frank Pembleton Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Umro Bora Stanković u 95. godini :( UhhhRIP! ... Shiit has hit the fan...
Anonymous Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Quote Stanković je rođen 9. jula 1925. godine u Bihaću. U mladosti se preselio u Novi Sad, pa u Beograd, gde je diplomirao veterinu. U okupiranom Beogradu je bio prvak Srbije u stonom tenisu 1943. godine. Posle Drugog svetskog rata, bio je jedan od pionira beogradske, srpske i jugoslovenske košarke. Ovo za stoni tenis nisam znao.
*edited by mod Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Slava mu. Dug i uspesan zivot. Ako ima mozga i pravde, mogli bi i Arenu da preimenuju.
Mark Rothko Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Kažu da će Milutinov u CSKA na 3 godine za 3 miliona po sezoni...
Musky Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Kažu da će Milutinov u CSKA na 3 godine za 3 miliona po sezoni......faljen Džizus.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Recommended Posts