Ratamahatta Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Vodili su danas protiv Promiteasa 28-2 kad sam poterao livescore. Ne znam gde bih s ovim, ne postoji kosarkaska kupusara (ili bar ja n'umem da je nadjem).
napadaj Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 https://www.latimes.com/california/story/2020-01-26/aircraft-slams-into-hillside-explodes-in-flames-near-calabasas :(
goofs Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Neko da mi objasni kako se helikopter zapali od magle?
Frank Pembleton Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Neko da mi objasni kako se helikopter zapali od magle?Piše da se zapalio od magle? ... Shiit has hit the fan...
goofs Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Pa ne, ali svi izvestaji govore da je magla uzrok pada helikoptera, meni to bas nije najjasnije, priznajem ne poznajem puno aerodinamiku koptera, ali on nije pao pri uzletanju ni pri sletanju nego u toku leta. Poprilicno sam siguran da nije udario u drvo/zgradu/banderu i slicno, jer ne lete toliko bas nisko. Sta je onda bilo?
Goranz Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Pilot izgubio orijentaciju, elisom zakačio nešto, došlo do varničenja/požara...?
Milošica Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 (edited) Žrtvovan je pred Gremije,još ga LBJ veče pre toga prestigao,a i 2+6+1+2+2 je 13... Spoiler 🤢 Nije upućeno tebi goofs Edited January 27, 2020 by Milošica
theanswer Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 12 hours ago, goofs said: Pa ne, ali svi izvestaji govore da je magla uzrok pada helikoptera, meni to bas nije najjasnije, priznajem ne poznajem puno aerodinamiku koptera, ali on nije pao pri uzletanju ni pri sletanju nego u toku leta. Poprilicno sam siguran da nije udario u drvo/zgradu/banderu i slicno, jer ne lete toliko bas nisko. Sta je onda bilo? Bila magla, nije znao gde je, leteo prenisko, zapucao se u brdo
goofs Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Ne kazem da nisi u pravu, ne znam, ali to mi deluje kao mnogo glup nacin da odes, u danasnjem svetu sa svim modernim instrumentima i GPSom :/
Venom Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Koliko videh po izvestajima, upravo je tako bilo. Nije znao gde je i zakucao se u brdo. Izasao je neki klip gde mu kontrola letenja dva puta govori da leti previse nisko. Tako je pao i onaj nas vojni helikopter.
kralj Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Dobro spekulišemo sad, ali iz laičke perspektive treba baš ludak da budeš pa pičiš 300 na sat dok ne vidiš prst pred okom i nemaš dobru komunikaciju sa kontrolom leta.
Shaq Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 negde sam procitao, sta je bio uzrok, al nije da ce to sad nesto menjati.. uglavnom nesto tipa, vidljivost je bila 50-100m, taj deo je bio jako krsovit, a pilot je kao bio prevideo da se teren ne uzdize samo vertikalno ispred njega, vec i sa strane, i prilikom promene pravca, udarili su bzrinom od 270km/h.. no, sad procitao, da je pre 3 dana preminuo i robert arcibald.. :(
Shaq Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 koliko larkin dobija novaca za ovo planinarenje? nesto mi tesko za poverovati da bi igrao za free za nebitne turke, dok i treca garnitura amera odbija da igra za usa..
Recommended Posts