Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

onda OK. ali gde su predstavnici drugih klubova? ovako izgleda kao da je hala renovirana samo za njega odnosno zvezdu.

Posted

Partizan sledecih 5 godina igra sve u Areni, a ne znam ko jos igra u Pioniru

Posted

Pa postoje valjda i drugi klubovi. Ne svodi se valjda sve na zvezdu i partizan u košarci.

Pa onda i drugi dvoranski sportovi. Rukomet, odbojka, itd...

Posted

Do prosle sezone u Pioniru su redovno igrali samo kosarkaski klubovi Zvezda i Partizan. Sporadicno su bile odbojkaske reprezentacije, neki turniri u tekvondou, koncerti, ali samo ova dva kluba su tu bili tokom cele sezone. Sad kad je Partizan napustio Pionir tu ostaje samo Zvezda.

Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

Pa postoje valjda i drugi klubovi. Ne svodi se valjda sve na zvezdu i partizan u košarci.

Pa onda i drugi dvoranski sportovi. Rukomet, odbojka, itd...

Ostali dvoranski sportovi su imali predstavnika u vidu predsednika Olimpijskog komiteta Boze Maljkovica. Ajde lepo priznaj da si prenaglio sa prvim postom, ne uvlaci se bzvz dalje

Posted
1 minute ago, LeBron said:

Ostali dvoranski sportovi su imali predstavnika u vidu predsednika Olimpijskog komiteta Boze Maljkovica. Ajde lepo priznaj da si prenaglio sa prvim postom, ne uvlaci se bzvz dalje

Priznajem da sam prenaglio sa prvim postom.

Stvarno nisam znao da nam se sve svodi na zvezdu i partizan a da se ostali tu pojavljuju eto...sporadično.

Nisam znao da su se mic po mic u zadnjih 20-30 godina povukli gotovo svi klubovi iz Pionira. U svim sportovima. Tužno.

Onda i treba da se pojavi samo on pošto drugih i nema.

To je to. 

Posted

Kad je pa igrao neko u pioniru? Eventalno OKK Beograd, a to je sad Mega 2. Ta hala kosta, a malo ko moze da je napuni. 

Posted

xylhd5z.png

"Odavde sam rekao mojima da bacaju kese sa urinom"

Posted

Virtus Bolonja dobio Fener u prijateljskoj 94 - 68.

Željko u 1/4 prošao kao Greg na SP. Stefan Marković MVP (5 poena, 9 as). Virtus bez Tea, Fener bez DeKoloa, Veselog i Lovernja.

VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA – FENERBAHCE 94-68 (31-7, 52-31; 72-55)
VIRTUS: Gaines 16; Deri 0; Pajola 6: Baldi Rossi 7; Markovic 5; Ricci 3; Peterson 0; Cournooh 8; Hunter 18; Weems 15; Nikolic 2; Gamble 14. All. Djordjevic
FENERBAHCE: Tirpanci 0; Westermann 0; Mahmoutoglu 11; Kalinic 3; Biberovic 7; Sloukas 9; Williams 6; Candan 4; Muhammed 11; Duverioglu 10; Datome 1; Stimac 6. All. Obradovic

Posted (edited)
gde su šta rade

Edited by levi
Posted

Na zivotnom putu da odradi jedan roundhouse kick na Jaricu u finalu rijalitija za docek. 

• 3 weeks later...
Posted

onaj klub iz ns za koji je izmedju ostalih registrovan i milicic juce odigrao prvu utakmicu, dobili futog 20tak razlike

ima "izvestaj" na njihovom tviter nalogu

nasao sam neke intervjuje od pre par godina sa onim likom sto je valjda glavi u klubu, on je i taj kamp godiama organizovao

sve  mi to deluje dosta pozitivno

nadam se da ce imati uspeha

• 2 weeks later...
Posted

Svetislav se kandiduje za gostovanje kod Sarape i Marića.

• 3 weeks later...
Posted

Noris Kol kod Sase Obradovica u Monaku.