Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa igrački jeste, ali je meni Radja mnogo gotivan lik pa me bas briga. Doci ce i Kukoc na red. Uopste, nije mi jasan kriterijum izbora za tu njihovu HoF, ko uopste bira kandidate

Posted

jbg, cudno je i da nema kicanovica, a dalipagic tu

fali i korac jbg

uglavnom, cini mi se da nba ima manje uticaja tu nego sto sam ja ranije smatrao

Posted
12 hours ago, goofs said:

Pa igrački jeste, ali je meni Radja mnogo gotivan lik pa me bas briga. Doci ce i Kukoc na red. Uopste, nije mi jasan kriterijum izbora za tu njihovu HoF, ko uopste bira kandidate

Sad nesto pretrazujem kada je saopsteno ko ce uci ove godine u HoF, pa nadjoh ovaj klip sa kraja prosle godine gde se medju kandidatima spominju Chauncey Billups, Ben Wallace, Chris Webber i Tim Hardaway. Divac se nije tada spominjao..

Posted

Specifican je taj HoF, imaju jedno garantovano mesto za internacionalnog igraca, otprilike mu dodje kao posebna kategorija. Divac pod to spada logicno. A ovi ostali u isti kos.

Webbera su mogli ubaciti sad kad je bilo malo praznog hoda recimo. Sada je skracen prediod sa 5 na 3 godine u penziji pa si eligible. Tako sledece godine imas 3 zakljucana mesta vec, Kobe, Duncan i KG.

Posted (edited)

Divac je usao tamo  zasluzeno . Voleo bi da jednom i Rebraca upadne tamo , meni je on bio mnogo bolji centar od Divca ali verovatno ga nece uzeti ni za razmatranje zbog ispodprosecne NBA karijere. Divac je ipak krcio put evropljanima u NBA ligi i napravio je veoma dobru karijeru tamo.

Edited by Micko8
Posted

Lep govor, gospodski. Ne znam sto Balkancima daju samo kratke govore, i Radja je bio 5-6 minuta, Iverson i Jordan su ga drvili po pola sata. 

Posted
3 hours ago, goofs said:

Lep govor, gospodski. Ne znam sto Balkancima daju samo kratke govore, i Radja je bio 5-6 minuta, Iverson i Jordan su ga drvili po pola sata. 

Divac  :Hail::Hail::Hail:

• 2 weeks later...
Posted
2 hours ago, Joe D said:

Drugi pik sa drafta iz 2003. zaigraće za ekipu “I come to play” koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi, čiji su članovi još nekolicina bivših reprezentativaca Branko Cvetković, Jovo Stanojević, zatim bsketaški reprezentativac Dušan Bulut, Dragan Ćeranić…

ja bi ovo gled'o :smiley_hail:

Posted

Darko i Jovo nisu bas kompatibilni igraci. Jel igraju dekadentnu kosarku sa dva centra? Pitam za druga. 

Posted
10 minutes ago, BlackGeorge said:

https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/rekonstrukcija-hala-pionir-aleksandar-nikolic-novi-kapacitet-8000-mesta/hfmdwje

U kom svojstvu se pojavljuje ovaj Čović u rekonstruisanoj hali Pionir pored Vesića?

Legitimacija okupacije domaće košarke?

Ja sam ovde boss dok imam jaka leđa. Zvezda će biti vlasnik hale a ostali ko vas...

U svojstvu predsednika kluba koji ce svoje utakmice igrati u toj hali.

Posted (edited)
10 minutes ago, LeBron said:

U svojstvu predsednika kluba koji ce svoje utakmice igrati u toj hali.

zvezda igra u areni valjda, kao i partizan.

i gde su predstavnici drugih klubova?

Edited by BlackGeorge
Posted
Just now, BlackGeorge said:

zvezda igra u areni valjda, kao i partizan.

Zvezda samo Evroligu u Areni (15 utakmica i dve u Pioniru), Aba ligu Zvezda igra u Pioniru.