levi Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 gledao sam ih kad su bili krajem 80-tih, raspadao se Pionir koliko je bilo puno. na stranu cirkus, ali i košarkaške stvari koje su izvodili nisu mogle da se vide baš svaki dan, kako ubacuju najnormalnije sa pola terena itd. sad je sve to malo prevaziđeno kad se domet za trojke u NBA pomerio malte ne do centra, a na drušvenim mrežama imaš gomilu snimaka igrača koji izvode trikove na treningu
Svarog Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 1 hour ago, levi said: gledao sam ih kad su bili krajem 80-tih, raspadao se Pionir koliko je bilo puno. na stranu cirkus, ali i košarkaške stvari koje su izvodili nisu mogle da se vide baš svaki dan, kako ubacuju najnormalnije sa pola terena itd. sad je sve to malo prevaziđeno kad se domet za trojke u NBA pomerio malte ne do centra, a na drušvenim mrežama imaš gomilu snimaka igrača koji izvode trikove na treningu mislim da je zato fokus nekako još i više prebačen sa veštine na zabavu. sad razmišljam, meni najupečatljivija akcija je kad ova devojka protrči bočno, skoči na ulaz, prođe ispod table, loptu baci nazad preko glave i preko table, a tip uhvati alley-oop i zakuca. 1 vrh.
pacey defender Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Quote The Lithuanian European Parliament’s (EP) election has been won by the national conservative Homeland Union – Lithuanian Christian Democrats that is the leading opposition party in the Seimas. One of the MEP seats is expected to go to former basketball star Šarūnas Marčiulionis.
Mindaugas Žukauskas Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Klint Kapela i Dušan Mlađan najbolji u pobedi Švajcarske protiv Portugala 77-71. Pretkvalifikacije za Eurobasket.
Have_Fun Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Gotivio sam ga dok je igrao za RadnickiFin sut je imaoSent from my SM-G950F using Tapatalk
Have_Fun Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Lazni kosarkas Daca Mijatovic Video sam da igra one 3x3 baskete.Pionir jos uvek pamti kako je potopio Partizan trojkama i doneo pobedu Muti.Pa kad se setim i srpskog SpanulisaJoooojJe l' ovo vec za nostalgiju ili da prodje jos koja godina? Eh.. da White nije promasio ona bacanja i pre toga lazni Stefan Markovic da nije bez razloga sutnuo onu trojku s 9m u petoj sekundi napada... ko zna sta bi biloTo, i sta bi bilo da je Hanibal pregazio Rim i unistio ga skroz su najveca neodgovorena pitanja univerzumaSent from my SM-G950F using Tapatalk
Giggsy Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 4 hours ago, Have_Fun said: Eh.. da White nije promasio ona bacanja i pre toga lazni Stefan Markovic da nije bez razloga sutnuo onu trojku s 9m u petoj sekundi napada... ko zna sta bi bilo Da, imali su ih, izvrsili samoubistvo na kraju. Sto se Dace tice, posle neke tekme prolazim pored jedne hamburgerdzinice, cepa on pljesku samo lije majonez. Zdrav zivot
Heaviside Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ja video Gagića u istoj pozi jedno 3,4 sata pre utakmice.
Micko8 Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Hlinason razbio Capelu u medjusobnom duelu u ovim pretkvalifikacijama za EP ima snimak na Fibinom sajtu ko zeli da gleda, Capela pokusavao sut sa poludistance i trojku jednom.
Recommended Posts