January 6, 20251 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Skromno i u krugu porodice Reveal hidden contents Jedina zamerka je Pepsi Haha. Legendarni stolnjak..
January 6, 20251 yr 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: od domaćih industrijskih proizvoda ovo je top, pogotovu za sarme(i podvarak) mene od ovoga brenda odbija kad na prsuti vidim natpis "period zrenja 45 dana".
January 6, 20251 yr Kandilo u zitu... Ovako je nekada davno moja mama pravila Edited January 6, 20251 yr by Serena
January 7, 20251 yr On 5. 1. 2025. at 15:04, Serena said: Ja naseckam suve slanine u meso za sarmu koje prethodno izdinstam jer mi se ne svidja ako je punjenje kompaktno. Mi bili juce u planinama i kupili parce neke kao dimljene slanine, a ono ni blizu nasoj a mesara se zove Tito Sve ovo izgleda lepo samo na oko, narocito ako si odrastao u Vojvodini na domacim dimljenim kobajama, sunki i slanini. jel ovo San Candido? ako jeste (i ovo nije lanac), bila sam tu pre 2 nedelje, ali nisam ulazila Edited January 7, 20251 yr by dunja
January 7, 20251 yr On 6. 1. 2025. at 20:10, Filozof manijak said: Skromno i u krugu porodice Reveal hidden contents Jedina zamerka je Pepsi nači znam ove tanjire sa ružom , a i ovaj stolnjak, imamo sa istim dezenom, samo braon kod @bags sam primetila zeleno-beli poslužavnik (metalni?), jedan od lepših starinskih dezena Edited January 7, 20251 yr by dunja
January 7, 20251 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: U vinovom listu, alo. Da, da, njamnjanjamnjam
January 7, 20251 yr smrdi ti taj šaran kroz ekran na muljčugu ali ako nam podeliš po slajbu da oližemo pre jela, biće preukusan
January 7, 20251 yr To je bilo juče, danas krkalo jagnje Mmmm....looooooj Edited January 7, 20251 yr by Filozof manijak