bags Posted January 6 Posted January 6 2 minutes ago, Filozof manijak said: Skromno i u krugu porodice Reveal hidden contents Jedina zamerka je Pepsi Haha. Legendarni stolnjak.. 2
nenad Posted January 6 Posted January 6 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: od domaćih industrijskih proizvoda ovo je top, pogotovu za sarme(i podvarak) mene od ovoga brenda odbija kad na prsuti vidim natpis "period zrenja 45 dana".
Serena Posted January 6 Posted January 6 (edited) Kandilo u zitu... Ovako je nekada davno moja mama pravila Edited January 6 by Serena 1 5
dunja Posted January 7 Posted January 7 (edited) On 5. 1. 2025. at 15:04, Serena said: Ja naseckam suve slanine u meso za sarmu koje prethodno izdinstam jer mi se ne svidja ako je punjenje kompaktno. Mi bili juce u planinama i kupili parce neke kao dimljene slanine, a ono ni blizu nasoj a mesara se zove Tito Sve ovo izgleda lepo samo na oko, narocito ako si odrastao u Vojvodini na domacim dimljenim kobajama, sunki i slanini. jel ovo San Candido? ako jeste (i ovo nije lanac), bila sam tu pre 2 nedelje, ali nisam ulazila Edited January 7 by dunja 1
dunja Posted January 7 Posted January 7 (edited) On 6. 1. 2025. at 20:10, Filozof manijak said: Skromno i u krugu porodice Reveal hidden contents Jedina zamerka je Pepsi nači znam ove tanjire sa ružom , a i ovaj stolnjak, imamo sa istim dezenom, samo braon kod @bags sam primetila zeleno-beli poslužavnik (metalni?), jedan od lepših starinskih dezena Edited January 7 by dunja
Svemir Zeka Posted January 7 Posted January 7 2 minutes ago, Filozof manijak said: U vinovom listu, alo. Da, da, njamnjanjamnjam
Eleniko Posted January 7 Posted January 7 smrdi ti taj šaran kroz ekran na muljčugu ali ako nam podeliš po slajbu da oližemo pre jela, biće preukusan
Filozof manijak Posted January 7 Posted January 7 (edited) To je bilo juče, danas krkalo jagnje Mmmm....looooooj Edited January 7 by Filozof manijak 3 2
Recommended Posts