April 24, 20222 yr Jaja ostala samo ... Uskrs se poklopio sa rođendanom, evo pravim treću tortu za treću turu gostiju ... dve Pavlove i jedna reforma. Na izmaku snaga
April 24, 20222 yr Author 3 minutes ago, hansolo said: Jaja ostala samo ... Uskrs se poklopio sa rođendanom, evo pravim treću tortu za treću turu gostiju ... dve Pavlove i jedna reforma. Na izmaku snaga srećan r sa dva dana zakašnjenja
April 24, 20222 yr Evo i mog doprinosa Tri su drvena uključujući najočiglednije, najveće topovsko djule koje je za tu svrhu doskoro i služilo u igri , ostalo već polupano
December 31, 20222 yr Ne ide sarma i ruska na ovu temperaturu ali nikako. Mi smo ladno umesto gude zaklali lubenicu. Lagana salata, plavac, loza, njokada, kotorska, điboni.... fale još samo ligeštuli kakvi
December 31, 20222 yr Novine obavezno kad planiramo da se usvinjimo ali opušteno, inače je stolnjak ispod :P Edited December 31, 20222 yr by francuski sobar
October 26, 2024Oct 26 Popular Post Otkad nema @renne, propade tema načisto . Samo da konstatujemo da sam jedna majstorica .
October 26, 2024Oct 26 Ma bravo majstorice Nisam ni znala da postoji ova tema. Sad cu da potrazim moj kolac od lane.