Jump to content

Slavsko-domaćinska tema

Featured Replies

znam, cmrljo, znam

• Author

gotove pi'tije

ih.

• Author

gotova "pita" od pečenih paprika

• Author

od sinoćpitija_zpsc441906f.jpg

sinoc:slano:curka, 11.7kg, pecena u pekari u kursulinoj kod opstine vracar, topla preporuka za perfektnu uslugu, 80din/kgkimchi, 5kg, ispao je fantasticno - iznad ocekivanjalazni mediteranski prebranac od 4 vrste pasulja2 vrste humusa, blagi i pikantniji sa djumbirom i korijanderomsveza cvekla u tahini limun sosu sa gomasiomsos za curku od mladog luka i djumbirabuter s belim lukomajvar, ren, senfslatko:bejlis tiramisu, najbolji u cijeli svijet - by umetnicka ordinacija "dzavoli"christmas pudding by kum iz glazgova, palili smo ga napoleonom (kolac, ne kuma)nemacki bleh-kolac od jabuka i rikotesitni bozicni kolaci....tecno:prokupac ivanovic, plavac peljesac, vranac altinski.... tamjanika ivanovic, chardonnay belo brdo, it.rizling vinum.... dunja koviljska

Edited by gazza1

srećan božić onima koji danas slavei čuvajte se svih ti đakonija, nije lako

^^svidja mi se, sve bih jela osim curke :)

Edited by cmrlj

od sinoćpitija_zpsc441906f.jpg
sad bih menjao kilo vrhunskog dimljenog lososa za ovu kocku :cry:
  • Author
srećan božić onima koji danas slavei čuvajte se svih ti đakonija, nije lako
HvalaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

srecan božic drugari. :)

sinoć kod kumova:1. pršuta dalmatinaska, gromiški sir, ajvar, salate razne, projice, pitice2. pečena teletina, razbila, kobaje pržene sa dinstanim kupusom, opet salate razne3. božićni kolač, neki nemački kao kuglof ali preliven čokijem, pita sa višnjama, čizkejk sa malinamane mrem dihat :piggy:i da, vino pili sjajno al' zaboravih koje :isuse:

• Author

mi juče žapočeli sa pršutom, krvavicom, pihtijama i sirevima raznim. Pa supa domaća pilećo-goveđa, pa sarme sa domaćom kobasicom, pa prase mlado i nežno kao duša, uz tri tone ruske salate

renne, ko iz pesme...

Edited by banatjanin

neki folk :D