gospa buba Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Posno, i mnogo skromnije jer to moje i nije baš moje, em nisam kršten, em nisam vernik, em nisam baš ni pravoslavac 100% :D ali obeleži se sve ti si ludji od mene, definitivno Link to comment
renne Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Meatloaf ide u rernu Link to comment
Čutura Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 nije bre dudo tako, ne znam niti jednog katolika koji posti na badnje veče bakalar, salata od hobe, punjene lignje kod keve veceras Link to comment
Frank Pembleton Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Meatloaf ide u rernu Razlio ti se ovaj fil jbga... Link to comment
renne Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Sve gotovo, može da startuje krkanluk. Napravih i čorbu, razvio sirnicu, burek i krompirušu i to je to Link to comment
renne Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 ti si ludji od mene, definitivno JeR jesam? Što bona? Link to comment
darling Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 (edited) katolicki svet posti na badnje vece, ali se definicije posta u pravoslavnoj i katolickoj crkvi razlikuju. detalje ne znam, al znam da se, na primer, u katolickom postu jedu jaja i mlecni proizvodi. Edited December 24, 2014 by darling Link to comment
Zverilla Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 evo da samo primetim da protestanti definitivno ne poste, iz skromnog iskustva nekoliko bozica koje sam proslavljao sa njima. osim ako svinjske kobaje nisu posne. Link to comment
duda Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 katolicki svet posti na badnje vece, ali se definicije posta u pravoslavnoj i katolickoj crkvi razlikuju. detalje ne znam, al znam da se, na primer, u katolickom postu jedu jaja i mlecni proizvodi. znamo mi za te razlike, koliko još na prošloj stranici se pričalo o tome stvar je u tome da sam ja mislila da ceo katolički svet ima posni (ne u pravoslavnom smislu posni, da ne bude zabune) meni za badnje veče ali izgleda da ipak ne moram da pitam kako stvari stoje sa italijanima za sada sam sigurna da poste hrvati, slovenci, poljaci, česi ameli je rekla da španci ne poste, nemci takođe ne, englezi ne, ameri ne Link to comment
nenad Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 gde kupujes ovu curetinu? jel to ona kuvana/dimljena? Link to comment
renne Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Da, ona velika, u kutiji, kuvano dimljena, pa onda ja to ponovo obarim. Idea Link to comment
nenad Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 ja sam video sam batak. imaju i veci komadi? gde stoje? Link to comment
renne Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Pa pored tih bataka, velike narandžaste kutije Link to comment
Recommended Posts