December 23, 201410 yr pa zar se za badnje veče ne posti ? mislim, ono bar bez mesa, znam da sirevi i jaja mogu
December 23, 201410 yr ok ali to je onda žurka a ne badnje veče badnje veče i veliki petak dva praznika koja ako se ne posti onda ih ni ne obeležavaš što je legitimno, ofkors @yolo, nije samo srbi svi koji obeležavaju badnje veče, nebitno po kom kalendaru, prave posnu večeru a sutra onda ide mesište Edited December 23, 201410 yr by dùda
December 23, 201410 yr Author nije bre dudo tako, ne znam niti jednog katolika koji posti na badnje veče
December 23, 201410 yr svi koji obeležavaju badnje veče, nebitno po kom kalendaru, prave posnu večeru ne :) Španci se oždiru za badnje veče, a i sutradan, Nemci isto, jedino znam da Katalonci poste pa posle žderu za sam božić (kao mi)
December 23, 201410 yr e pa onda ja nemam pojma stvarno vidi. kada sam bila student u zagrebu, to bilo vreme onog našeg socijalizma pa čak i tada, ceo dan, znači i ručak i večera, na badnji dan su bila posna jela (u menzi) i ne jednom sam bila na večeri za badnje veče kod svoje najbolje drugarice, hrvatice, i jela se riba meso sutradan Edited December 23, 201410 yr by dùda