April 20, 20251 yr Jedan seljak na pijacii, koji je prodavao jaja a koja su bila pokrivena krpom, obnarodovao je da je Isus vaskrsnuo.Prišla mu je jedna žena sa namerom da ga sprda i rekla mu " Isus je vaskrsnuo toliko koliko su jaja u tvojoj korpi crvena".Seljak je podigao krpu i na opšte iznenađenje sva jaja su bila crvena i više niko nije sumnjao u vaskrsnuće.Elem, jaja se tradicionalno farbaju u crveno. Sve izvan toga je naša pomodarska izmišljotina.
April 20, 20251 yr Popular Post moram na tren da izadjem iz hibernacije, odbranim morska jaja od optuzbi za monohromnost i pozelim svima srecan uskrs.poz
April 20, 20251 yr 47 minutes ago, Eleniko said:kada jaja slika moja žena ispadnu mnogo bolje. ženska posla, đavolja rabota.Ja ovo ne dostižem nikad, tako da....Inače su mi uvek bila najlepša jaja u lukovini, s biljčicama, i onda ovako izgledaju kao neki ćilibar or samting
April 20, 20251 yr Moja iz lukovine sa travkamaSinoc slikano pod nekim slabim svetlom pa deluju nekako sumorno uzutelo...
April 11Apr 11 Prošla cela godina.Prešlo se na nepečene tortice bez šećera.Povratak na starinska jaja
April 11Apr 11 Ima tu i mrkvice i urmi i indijskog oraščića, pa našeg balkanskog oraha, pa mandelja, ihaaaj
April 12Apr 12 ove godine ispadoše nebulei pastoralcimrzi me da tražim uskršnje ukrase, pa će od pilića biti papiga i ovaj rozenkljunac, a umesto zeke riba.imala sam i jedne sa lgbt zastavom, al te smo potrošili za božić.noć i dan (dan i noć) je iz domaće produkcije, totalno je poludeo sad još ručak da se završi christos anesti! Edited April 12Apr 12 by bey