August 18, 20195 yr Author Ne igra Jokic veceras. Mudra odluka, vec sam ga video kako poteze stolicu na starijeg Adetokumba.
August 18, 20195 yr 9 minutes ago, Joe D said: Ne igra Jokic veceras. Mudra odluka, vec sam ga video kako poteze stolicu na starijeg Adetokumba. Je l' odleteo na otvaranje autoputa Miloš Veliki? Ili samo pomno prati preko RTS Planete?
August 18, 20195 yr Skratio Zvaljo..taman na vreme. Cini mi se da ce nas ovi karat' veceras. edit - Burusis jebeni igra..igrao je i za vreme Ahila Edited August 18, 20195 yr by SNARC
August 18, 20195 yr Sve mogu da podnesem osim Kalatesa. Samo da nas taj ne puni. Govnar. Svidja mi se kako igramo na strani pomoći sa janisom
August 18, 20195 yr 16 minutes ago, Azdaja said: Sve mogu da podnesem osim Kalatesa Dende Ima li strim neki da nije RTS?
August 18, 20195 yr Author Ovakve utakmice su najbolja demonstracija sta Teodosic znaci reprezentaciji. Teska nemoc da se upusti entry pass.
August 18, 20195 yr bobi izgleda kao da je prvi put na terenu bez preterivanja ne pomaže što naši plejmejkeri igraju pitajbogašta, ali i on je užasan van svake kritike