bradilko Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 manje bi mi igrao jokic na ovim pripremnim decko ubija
James Marshall Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Ubismo Turke petorkom sa tri beka i dva centra
Segundo Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Kakav je ovaj Denda car, čovjek priča neke budalaštine, nabraja petorke, bivše klubove igrača dok na terenu Turci nas stižuu, mi pravimo 8 sekundi itd. On čovjek vozi svoje, ne ometaju ga dešavanja na terenu, srećom. Što ne razumije od dešavanja na terenu on lagano ignoriše, a ne razumije dosta. Prenosi i Arena, pa ako si u mogućnosti, menjaj.Bravo za Bogdana, 3 trojke u 3 napada. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
precog Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 32 minutes ago, theanswer said: https://www.ntv.com.tr/canli-yayin/ntv?youtube=true hvala btw kako jovic gusi igru... mora jokic da uzima loptu od njega
James Marshall Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Jokić se čovjek stvarno igra košarke. Ja bih probao petorku gdje bih ga okružio Gudurom, Bogdanom, Simonom i eventualno Bjelicom, pa da on razigrava i da se prangija do smrti.
harper lee Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Reprezentacija Kurcobolije ima udobnih 8 poena prednosti nad reprezentacijom Turske. Plejevi moraju da shvate da je Teo upitan i da malo pocnu da se ponasaju kao da su jedini plejevi u ekipi. Jovic davi loptu kao zmija zabu a Vasa bezi od nje kao djavo od krsta, najbolje i najagilnije izgledamo u napadu kad je lopta kod Gudurica.
Joe D Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 (edited) Landara pisore utakmica. Jovic je izuzetan davitelj lopte, tek se u ovakvom timu to vidi. Bolje Guduricu nek da da zove napade. edit: isti post kao onaj iznad. Edited August 16, 2019 by Joe D
James Marshall Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 3 minutes ago, Nebojsa said: sta vredi kad niko loptu ne zna da uhvati. Možda mu pred utakmicu dati jedno kilo štrudle s makom, da malo uspori, još je prebrz za ostatak ekipe.
April Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Meni Jokic liči na one klince što treniraju košarku, pa dođu da igraju sa nama rekreativcima. I neće da nas pokidaju 21:0, nego se zezaju, pucaju trojke, probaju neke finte, da bude zanimljivije.
Joe D Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Nema prekidanja kretnje i spustanja ruku kad igras sa Jokicem. Bjelica i Bodan su prosuli odlicne pasove zato sto su se neckali.
Giggsy Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) 27 minutes ago, bradilko said: manje bi mi igrao jokic na ovim pripremnim decko ubija Kontam da je samo zbog toga sto se isprobavaju neke akcije jer je dosao kasnije, posebno bez Tea. Slazem se da bi trebalo da mu opadne minutaza do Kine A i voleo bih da izgubimo neku, mada ovu necemo Ovo je igra macke i misa, fali nam fajt, bacanje stolica i sve sto ovaj kup cini pravim Edited August 16, 2019 by Giggsy
Recommended Posts