Micko8 Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Pa mozete da podelite sa nam te insajd informacije o Nedovicu, decko je uvek korektan bio, ne izgleda kao neka konfliktna osoba , redovno se odazivao , dolazio i povredjen na pipreme , realno on je za Milosavljevica avion a ovaj drugi ce da ode na SP, bez namere umanjujem Milosavljevicev ucinak u kvalifikacijama, plus Djordjevic je isticao Nedovica kao nosioca igre reprezentacije u buducnosti, cudno kak mu se ne uklapa u ekipi posle nekoliko meseci od te izjave.
pariah Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 21 minutes ago, Micko8 said: Pa mozete da podelite sa nam te insajd informacije o Nedovicu, decko je uvek korektan bio, ne izgleda kao neka konfliktna osoba , redovno se odazivao , dolazio i povredjen na pipreme , realno on je za Milosavljevica avion a ovaj drugi ce da ode na SP, bez namere umanjujem Milosavljevicev ucinak u kvalifikacijama, plus Djordjevic je isticao Nedovica kao nosioca igre reprezentacije u buducnosti, cudno kak mu se ne uklapa u ekipi posle nekoliko meseci od te izjave. I ja bih volio da čujem nešto na ovu temu. Hvala.
Mil@n Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Vro je prosto, ako se prenesu i sazna se ko ih je preneo - neko će ih ubiti!
goofs Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Za Nedaru slove priče da je piglu ko šest birčevića. Možda ne ovako, ali vrlo nizak košarkaški IQ, i to se vuče još od Dudinog vremena. Navodno je i iz GSWa izleteo jer nije mogao da pohvata šta-gde-kako treba da se igra.
ToniAdams Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 2 hours ago, Djolle said: Teoslav će podići pehar u Kini. A kapiten Simon će da ga ukrade!
freakns Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 2 hours ago, goofs said: Za Nedaru slove priče da je piglu ko šest birčevića. Možda ne ovako, ali vrlo nizak košarkaški IQ, i to se vuče još od Dudinog vremena. Navodno je i iz GSWa izleteo jer nije mogao da pohvata šta-gde-kako treba da se igra. to nisu price, to su cinjenice. Sale je ludeo od toga na prethodnim okupljanjima, Pesic ga je zakovo za klupu jer nije mogao da upamti dve akcije... doduse, ni ja nisam cuo da je pravio ikakva sranja a po Mocinim inside informacijama iz advokatske komore izgleda da je malo vise od "glup ko cuskija"... kako god bilo, nesto me ne tangira previse sta je kada ga vec nema... nije Jokara ili Bogdan pa da lupam glavu sta se desilo
Jimmy Kowalski Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Bio je Nedara kaznjen jednom kada se na pripremama provodio do jutarnjih sati na splavovima. Tada je dobio opomenu pred iskljucenje. Ali to nema mnogo veze sa cinjenicom da ga Sale vise ne vidi kao bitnog igraca uprkos atleticizmu na kome insistira. Teova povreda apsolutno nista ne menja..
MiddleClass Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Prije par mjeseci ga je vidio. Brzo je promjenio misljenje... Sad ga ne bih ni ja zvao. Nek otpadne Birca i idemo po srebro.
omiljeni Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Ako je "nepopravljivo", sad mora brzo da se reaguje...Ko su kandidati?Al ozbiljno... ... Shiit has hit the fan... Djokovic i CovicNext man up
Jimmy Kowalski Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 20 minutes ago, MiddleClass said: Prije par mjeseci ga je vidio. Brzo je promjenio misljenje... Sad ga ne bih ni ja zvao. Nek otpadne Birca i idemo po srebro. Trener mora brzo da misli..
precog Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 oli veceras utakmica sa litvanijom i ako da kada, zna li ko?
bradilko Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 11 minutes ago, precog said: oli veceras utakmica sa litvanijom i ako da kada, zna li ko? 18, 30 h
Recommended Posts