*edited by mod Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 +1 Super su stare zasluge ali da budme iskren bar ja vise ocekujem da Teo tu udje da smiri kada zatreba, da neki ludi pas i vise pomaze sa klupe u igri ai van nje. Apsolutno je suludo ne praviti tim oko najboljeg NBA centra koji ima 24 godine i koji se super slaze sa Bogdanovicem koji ima 26 godina. Teo da odradi labudovu pesmu, mozda neku trojku a la Selektor za napetu pobedu i naklon do poda. Doduse taman i da ne da ni jedan kos u Kini opet je zasluzio sve pohvale ali nemojmo se zajebavati oko koga se treba graditi igra i ciji je tim.
ducca Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Tim je Bogdanov i Jokićev, tu nema puno priče. Teo je supporting role kao i većina ostalih koji će imati značajnu minutažu, od kojih Bjelica jedini naginje da bude bliži ovoj dvojici nego ostatku.
pbg12345 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 mislim da je to promasena prica poenta ove ekipe i jeste u tome sto ima nekoliko opcija mi ako budemo ekipa jednog coveka, kog god, nista uraditi necemo nije to nasa kosarka sto se konkretno reprezentacije tice, pa uz tea i bjelicu imali smo krstica kao glavnog nosioca hocu reci, traje taj proces, nije da su se juce pojavili novi kvalitetni igraci
J-♣ Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Može da brine to što Sale ima baš malo vremena da razradi akcije za naše iz NBA, al' imaju i drugi treneri iste muke za svoje NBA-ovce.
theanswer Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Već smo jedno prvenstvo odigrali sa četvoricom centara, a sada se takođe ukazuje takva prilika. Na toj poziciji imamo izuzetnu prednost u odnosu na konkurente i to treba da iskoristimo. Međutim, jedno su ideje na papiru. Na igračima je da se spreme i da kroz rad dođu do kvaliteta koji ta prednost može da nam donese – kaže Đorđević.
napadaj Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Danilović se zahvalio gospodinu Miodragu Kostiću. Edit: I selektor isto. Edited August 1, 2019 by napadaj
pbg12345 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 sve lici da ce zaista pokusati sa omiljenom forumskom taktikom "jokic na 4" nadam se da pogresno tumacim njegove reci mozda samo hoce da vodi raduljicu zbog vanterenskih razloga, marjanovica kao specija, a jokica i milutinova jer su prvi izbor
garmonbozia Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Radulja rekao da je u Kini igrao četvorku, eto rešenja.
theanswer Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Ako idu 4 centra, nama je tim maltene poznat: Teo, Jović, Micić, Bogdan, Gudurić, Milosavljević, Lučić, Bjelica, 4 centra. Nema logike, al šta znam, ovo mi deluje najrealnije. Možda uleti Simonović umesto Gudurića ili Milosavljevića. Možda otpiše trećeg pleja, Micića, ništa mi više nije jasno.
pbg12345 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 ali da pored 1 birce mi izmisljamo toplu vodu na 4 zaista nema smisla salu na stranu, kalina je to igrao uspesno u reprezentaciji, simanic, pa zasto ne i smailagic, sve je to donekle kocka, ali opet su nekako smislenija resenja od jokica na 4 a zaista ne vidim sta drugo u ovoj postavci sa 4 centra
Micko8 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Vodi 4 centra jer nema petlju da izbaci Raduljicu sa konacnog spiska Ja sam jedan od onih koji bi voleo da vidim Jokica ponekad na cetvorci sa Milutinovim u tandemu , mislim da bi dobro funkcionisali. Edited August 1, 2019 by Micko8
James Marshall Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 A ako to bude nauštrb recimo pomenutog Vase, to će zaista biti wtf momenat.
goofs Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Vasa je po protekloj sezoni naš najbolji plej, ne treći plej, kakvo crno precrtavanje Vase.
Azdaja Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 30 minutes ago, garmonbozia said: Radulja rekao da je u Kini igrao četvorku, eto rešenja. Ovo. Plus na intervjuu sa Raduljom, ovaj je toliko opušten i ubeđen da ide, kao da se to ne dovodi u pitanje. Radulja još spominje povratak u nba i da mu je omiljena pozicija u stvari zaista 4.
James Marshall Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 minutes ago, goofs said: Vasa je po protekloj sezoni naš najbolji plej, ne treći plej, kakvo crno precrtavanje Vase. Pa to i ja mislim.
Recommended Posts