July 14, 2025Jul 14 Jovič, PetruševJokić, MilutinovI Smailaga da pokriva tu, može i 4 i 5.Avramović, Micić, JovićBogdanović, Gudurić,Dobrić, Marinkovići to je to. Ali ok, idu pripreme, pa nek se kolju i pokažu ko je bolji.
July 14, 2025Jul 14 za petog visokog će da se gleda kakav je na treningu i van terena i da ima neki izraženi kvalitet koji ostala četvorica nemajusmajli ne nudi ništa što jović ne može.poku ako nije uplašen je već interesantniji jer može sa par lucidnih poteza da razmrda ekipu, ali ja njega apsolutno ne mogu da zamislim da se ne usere u gaće ako ga ubace na 8 razlike u četvrtfinalu evropskog prvenstva.tristan ima taj šut i veliki talenat, ne deluje mi da se plaši ali deluje kao jebivetar koji ne daje 100%.mislim da će da ide tristan ako bude ginuo na priprema i ne bude nervirao bogdana i jokića. u suprotnom smajli. Edited July 14, 2025Jul 14 by Heaviside
July 14, 2025Jul 14 Meni Tristan deluje kao flegma i neki klasičan introvertni Šveđanin, ne mogu da ga zamislim da tu gine nešto. Naravno, to je samo ovako utisak, ne znam lika, niti ništa detaljnije o njemu.
July 14, 2025Jul 14 31 minutes ago, Heaviside said:smajli ne nudi ništa što jović ne može.tristan ima taj šut i veliki talenat, ne deluje mi da se plaši ali deluje kao jebivetar koji ne daje 100%.mislim da će da ide tristan ako bude ginuo na priprema i ne bude nervirao bogdana i jokića. u suprotnom smajli.Smajli je atletski iznad Jovica. S druge strane, cini mi se cvrsci u odbrani protiv 5ica.A Tristan def ima problem fokusa i motivacije. Sećam se recimo tekme protiv Vembija gde je pokidao jer je bio ocigledno nalozen, a onda narednih x prespavao. Videcemo kako ce reprezentacija da utice.
July 14, 2025Jul 14 1 hour ago, spaceploitator said: Videcemo kako ce reprezentacija da utice.Mislim da to neće biti uptino.
July 14, 2025Jul 14 https://www.eurohoops.net/en/eurobasket/1847994/nikola-jokic-reportedly-expected-to-join-serbia-for-eurobasket/
July 15, 2025Jul 15 Kakva je ovo nesrećna plava boja kao da smo Izrael ili FinskaBela garnitura fino deluje
July 15, 2025Jul 15 54 minutes ago, Profesionalac said:Kakva je ovo nesrećna plava boja kao da smo Izrael ili FinskaIli zlatna Jugoslavija
July 15, 2025Jul 15 Jeste drugačija, ali meni se sviđa i slična je i toj.Nije kao da postoji neka plava koja naša i samo nju smemo. Prošlih godina smo bili teget. Od 1995. se dosta nijansi plavih izređalo.Svaka nijansa plave će podsećati na neku drugu reprezentaciju i uvek mogu da budu komentari da izgledamo kao Finska, Francuska, Italija...Koju god plavu da uzmeš, na nekog ćeš ličiti, tako da mi to nije nikakav argument.Da se nekome ne sviđa boja, to je ok. Edited July 15, 2025Jul 15 by Hele