July 30, 20195 yr 7 minutes ago, Plajvi said: Sisoje. Sisoje, Sisoje, bidni veseo, Jer da nisi veseo, život bi ti preseo.
July 30, 20195 yr 17 hours ago, precog said: malo da se nabilduje, istetovira drazu i sve 5. 22 minutes ago, goofs said: Jbt, video sam klip juce, van svakog kontektsa, i mislio da je ono Darkeem
July 30, 20195 yr Author slusao sam tap 011 kad je nolo osvojio prvi vimbldon jer sam tad ziveo na 50 metara od mesta doceka
July 30, 20195 yr 38 minutes ago, Micko8 said: Kada Jokic donese zlato iz Kine, svi cete vi preci na Draganu i Cecu I BMK neizostavno.
July 30, 20195 yr Samo oni sto su rodjeni bez sisa mogu da igraju kosarku i sport uopste, Jokic je svetsko cudo broj jedan.
July 30, 20195 yr Ето, @James Marshall Нису више Татјанине сисе тема, прешло се на Јокарине. Надам се да си задовољан.
July 30, 20195 yr 38 minutes ago, Plajvi said: Kako je moguce igrati NBA i imati sisice? Mene zanima da li je on toliki freak da i pored svih treninga, hemije i nutriocionista ima sise ili je priča da se disciolinovao lažna tj. da je toliki freak da cepa burek, jafu i kokišku i ulazi u idealnu petorku nba.
July 30, 20195 yr 11 hours ago, napadaj said: https://www.reddit.com/r/denvernuggets/comments/cjc60w/joker_enjoying_in_serbia_really_really_enjoying/ Jbt Jokara ima veće sise od mene.