Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Šareni je prosto buzdovan a tegi je onaj neki neprijatni lik polumanijak od koga svi beže.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Tegi je kurac i kao novinar i poznavalac kosarkaske igre, ali je zato bog marketinga. Epizode sa denim kozmetikom i milica pastetom su njegovi najsvetliji momenti u karijeri. 

Posted
32 minutes ago, Venom said:

Nije mi omiljeni komentator, ali makar ranije nije toliko smarao. U jednom trenutku se pretvorio u nekog dedu mudrosera koji sve zna. "Ne treba sad zuriti", "treba ovako", "ne treba ovako" itsl. plus ispustanje raznoraznih krikova. Moguce doduse da je i pre 20 godina bio takav i da je bio bolji u poredjenju sa Dendom i Dobrosavom.

Bio je bolji sigurno. I sad kad se vidi iz aviona da ne prati ga je milina slusati u odnosu na Dendu. Jbt Denda naneo fizicki bol svakome koje je pratio EP za devojke

Inace, upoznao sam ga i kul je lik, sad sto se tice kosarke...jbg

Posted
1 hour ago, Joe D said:

Tegi je kurac i kao novinar i poznavalac kosarkaske igre,  

+1

novinar kojem je uvek prvo pitanje: "Vasi utisci!".

Posted

Šarenac nikad nije bio ni bolji ni gori nego je na počecima komentatorske karijere imao konkurenciju za poželeti, Denda i Dobrosav Gajić. Pored njih dvojice bilo ko bi izgledao spektakularno. Slično je bilo i sa Acom Stojanovićem u fudbalskoj redakciji. Sad kad znamo da u Srbiji postoje komentatori poput Plavšića, Radojevića, Vlade Novakovića...onda Šarenac zauzme mesto koje mu i pripada. "Tegeltija je novinar koji...", tu svaka diskusija gubi smisao.

Posted
1 hour ago, Venom said:

Nije mi omiljeni komentator, ali makar ranije nije toliko smarao. U jednom trenutku se pretvorio u nekog dedu mudrosera koji sve zna. "Ne treba sad zuriti", "treba ovako", "ne treba ovako" itsl. plus ispustanje raznoraznih krikova. Moguce doduse da je i pre 20 godina bio takav i da je bio bolji u poredjenju sa Dendom i Dobrosavom.

lestvica zaista visoko podignuta :D

o dendi je vise puta receno sve, a dobrosav je lik koji ni posle 10ak godina, nekoliko turnira gde su igrali zajedno, nije raspoznavao djordjevica i obradovica, jer su jbg obojica celavi :D

pisao sam vise puta, docek na aerodromu dal 95 ili 96

i sad tu izmedju ostalog porodice  kosarkasa

prilazi jednom starijem bracnom paru, zamoli ih da se predstave, oni kazu mi smo porodica obradovic

ono, sa kilometar udaljenosti po karakteristicnim crtama lica svako vidi da su u pitanju roditelji sase obradovica

tek ce dobrosav na to "dragi gledaoci kao sto ste culi sa nama su i roditelji proslavljenog trenera zeljka zoca,,," ovi ljudi pokusavaju da ga prekinu, ali ne da se dobrosav zbuniti :D melje li melje i nabraja uspehe zeljka obradovica

Posted

Tegi da je pametan da radi neke yt/fb lajvove, tvič, sa uključenjima, ono, usro bi se od para. Muđa bi mu čistio SIMOD patike. 

Mislim, čovjek je bio Teša prije Teše. Oni momenti "Cedeviti", prđenje u slušalicu, čašćavanje Denim kozmetikom za doprinos srpskoj košarci, pa pola ovih jutjubera bi dala lijevo jaje za autorstvo nad par takvih viralnih momenata. 

Posted
3 hours ago, ToniAdams said:

Ko je bio tegi na B92?

Lajavi Krelac... To je bilo posle™...

Posted (edited)

@James Marshall:D

vala, ima smisla to sto zboris

ili da je kod nas sport i samim tim rivalstvo zvezda/partizan na nekom drugom nivou, mogao bi biti onaj lik/(polu)maskota koja u javnosti zastupa crno bele

ovako sav taj 1 talenat za sou biznis propada, a tegi muci sto sebe, sto nas, pokusavajuci izigravati strucnog novinara

@radisa

a da pitam ja tebe

sta si ti tamo imao raditi "posle"? :fantom:

izdajnici u samom vrhu vlasti... nije ni cudo sto nam forum propada

Edited by pbg12345
Posted

Šarenac je, prosto, novinar koji se, što se tiče osnovnog svog delokruga dakle košarke, "predao".
On je prosto digao ruke od toga da se usavršava, bude u toku itd...
Nije to nikakvo opravdanje, čak je i negativnija kritika.
To se vidi i po sadašnjim i budućim radovima na PTC.

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

@James Marshall:D

vala, ima smisla to sto zboris

ili da je kod nas sport i samim tim rivalstvo zvezda/partizan na nekom drugom nivou, mogao bi biti onaj lik/(polu)maskota koja u javnosti zastupa crno bele

ovako sav taj 1 talenat za sou biznis propada, a tegi muci sto sebe, sto nas, pokusavajuci izigravati strucnog novinara

@radisa

a da pitam ja tebe

sta si ti tamo imao raditi "posle"? :fantom:

izdajnici u samom vrhu vlasti... nije ni cudo sto nam forum propada

Meni samo javili, nisam ja tamo odlazio... :fantom:

Šalu na stranu, par puta sam probao da čitam šta piše, bilo je užasno, i batalio sam... Mislim da mi je to bio poslednji pokušaj da pratim nešto na nekom drugom forumu... Doduše, mislim da sam tad imao i više vremena...

Nisam siguran, mislim da je pokušavao i na Avangardi, ali i da su ga i tamo oterali...

Posted

cesto se da procitati ovo sto frenk sad pominje, kako je sarenac "stao sa razvojem", "godinama ne prati kosarku" bla bla

iz tog bi se dalo zakljuciti da je nekad bio u toku, da je znao kosarku, bio upucen u igrace, klubove

pre ce biti ono drugo, da je "konkurencija" tad bila nivo dobrosav, denda itd pa je i sareni delovao manje blamantno

sad kad taj posao rade ljudi (na stranu kvalitet samog komentarisanja) koji su u toku sa osnovnim stvarima, koji redovno prate i gledaju utakmice evrolige, nba, njegova (ne)informisanost dolazi vise do izrazaja

Posted
Just now, pbg12345 said:

pre ce biti ono drugo, da je "konkurencija" tad bila nivo dobrosav, denda itd pa je i sareni delovao manje blamantno

sad kad taj posao rade ljudi (na stranu kvalitet samog komentarisanja) koji su u toku sa osnovnim stvarima, koji redovno prate i gledaju utakmice evrolige, nba, njegova (ne)informisanost dolazi vise do izrazaja

Nije bilo neta, nisi mogao da saznaš sve što te zanima, pa je onda on bio interesantniji i delovalo je da zna... Još se godinama šlepao na Radovića, kao stručnog konsultanta, pa je to bilo super...

Mom tastu, koji ne ume da koristi net, a voli sport su i on i Aca super... U stvari, njemu su svi super, jer nema pojma da li lupaju ili ne...

Jbg, internet im je upropatio karijere, međ ljudima koje zanimaju stvari dublje... Za ostale su OK...

Posted (edited)

Vlada Novaković je neverovatno naporan lik. Prošle godine sam pratio SK podcaste koji su išli svake večeri, u kojima se pričalo o utakmicama odigranim tokom dana i bio je nepodnošljiv. Niko nije mogao da dođe do reči od njega, to što priča je uglavnom bilo dosadno, baš je loš utisak ostavio. Pravi je predstavnik nove generacije komentatora koji imaju znanje i podatke, ali ne umeju to da prenesu gledaocima na zabavan način i zato je dosta bolje kada piše tekstove za SK sajt nego kad komentariše ili priča u nekoj emisiji. Radije slušam Gojka nego bilo koga od tih mlađih sa Sport kluba, svi su izuzetno dosadni, osim Viškovića na tenisu.

Ne znam za Tegeltiju na B92, nisam pratio taj forum, ali na SOS-u retko priča o samoj igri i to uglavnom prepušta gostima, dok na Instagramu uopšte ne piše o tome bilo šta.

Edited by napadaj
Posted (edited)
6 minutes ago, radisa said:

Nije bilo neta, nisi mogao da saznaš sve što te zanima, pa je onda on bio interesantniji i delovalo je da zna... Još se godinama šlepao na Radovića, kao stručnog konsultanta, pa je to bilo super...

Mom tastu, koji ne ume da koristi net, a voli sport su i on i Aca super... U stvari, njemu su svi super, jer nema pojma da li lupaju ili ne...

Jbg, internet im je upropatio karijere, međ ljudima koje zanimaju stvari dublje... Za ostale su OK...

pa ok, nije bilo neta, ali ko je zeleo da zna, itekako je imao prilike

bili su casopisi npr

sad dal kos, kosarka, ali kao klinac sam znao sve bitnije nba igrace, tamo krajem 80tih kad su nasi krenuli, tad vec i pune sastave ekipa gde su igrali divac i petrovic

bez da sam odgledao ijednu nba utakmicu direktno

klinac od 7,8, najvise 9 godina

njemu je to posao, on je vec tad trebao biti potkovan, a on i tad nije znao nista, nego eto, ljudima koji odgledaju koju utakmicu zavrsnice prvenstva reprezentacije, finale peljofa i eventualno jos neki "derbi" taj takav sareni je delovao kao neko ko je ionformisan

e: onaj tast sto glasa (za) vucica i mnogo ga "gotivi"? :D

ne bih ja njega uzimao kao parametar za bilo sta :)

Edited by pbg12345