MangupIzCivilstva Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Kako je krenulo Denveru u play-offu bit ce vremena i za traktorske gume. konjske utrke, odmor, pripreme i prvenstvo.
stoka Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Ako Jokić bude zaigrao za A tim, potrebno je samo napraviti balans između njegove želje za budženjem lične statistike i koristi za ekipu. Ako Sale Srbin to uradi, potpisujem zlato na svetskom, jer zaista ne znam kako Ameri mogu da pariraju našoj improvizaciji, talentu, motivaciji i energiji ...
stoka Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Da se razumemo, i da sastave treći tim, Ameri i ovakvi kakvi su individualno su jači, ali košarka je ipak timski sport, plus računam na improvizaciju, čiji je glavni prezenter upravo Jokić ...
dragance Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Kako to Jokara ima zelju za budzenjem statistike?
1n54jd3r Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 3 hours ago, dragance said: Kako to Jokara ima zelju za budzenjem statistike? +1 on je sve samo ne gorepomenuta zelja
pacey defender Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 12 hours ago, stoka said: Ako Jokić bude zaigrao za A tim, potrebno je samo napraviti balans između njegove želje za budženjem lične statistike i koristi za ekipu. Ako Sale Srbin to uradi, potpisujem zlato na svetskom, jer zaista ne znam kako Ameri mogu da pariraju našoj improvizaciji, talentu, motivaciji i energiji ... dodajmo tome i timski duh i frizure od tri dolara.
copkillah Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nešto mi se čini da će Kalinić ovih dana biti u centru pažnje
Lancia Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 27 minutes ago, copkillah said: Nešto mi se čini da će Kalinić ovih dana biti u centru pažnje Sto?
copkillah Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Just now, Majo said: Sto? Navukli ga mangupi i snimili
Recommended Posts