April 22, 20196 yr Kako je krenulo Denveru u play-offu bit ce vremena i za traktorske gume. konjske utrke, odmor, pripreme i prvenstvo.
April 29, 20195 yr Ako Jokić bude zaigrao za A tim, potrebno je samo napraviti balans između njegove želje za budženjem lične statistike i koristi za ekipu. Ako Sale Srbin to uradi, potpisujem zlato na svetskom, jer zaista ne znam kako Ameri mogu da pariraju našoj improvizaciji, talentu, motivaciji i energiji ...
April 29, 20195 yr Da se razumemo, i da sastave treći tim, Ameri i ovakvi kakvi su individualno su jači, ali košarka je ipak timski sport, plus računam na improvizaciju, čiji je glavni prezenter upravo Jokić ...
April 30, 20195 yr 3 hours ago, dragance said: Kako to Jokara ima zelju za budzenjem statistike? +1 on je sve samo ne gorepomenuta zelja
April 30, 20195 yr 12 hours ago, stoka said: Ako Jokić bude zaigrao za A tim, potrebno je samo napraviti balans između njegove želje za budženjem lične statistike i koristi za ekipu. Ako Sale Srbin to uradi, potpisujem zlato na svetskom, jer zaista ne znam kako Ameri mogu da pariraju našoj improvizaciji, talentu, motivaciji i energiji ... dodajmo tome i timski duh i frizure od tri dolara.
April 30, 20195 yr 27 minutes ago, copkillah said: Nešto mi se čini da će Kalinić ovih dana biti u centru pažnje Sto?